måndag 31 oktober 2011

Dagens träningslåt

I dag så råkade det bli en del Winnerbäck till styrkträningen :) Han är ruggigt bra, men det är ju ingen nyhet.  Kom att tänka på en av låtarna på albumet " Vatten under broarna"som var färskt när jag och Erik började dejta - vilket förstås har massor av ljuva minnen från den tiden :) Albumet alltså, lyssnade mycket på det då. Hade inte lyssnat på Winnerbäck innan.

Hur som helst, älskar texten till "stackars". Min favoritvers är om mannen som släpar på ett höghus:) ... hm den om mannen med medaljer är också briljant.

Det roliga att jag även förknippar det här albumet med att elda ;) dvs skapa värme i ett hus. Minns att jag eldade hela vintern i pannan i köket i huset jag hyrde då, och den här skivan var jämt på. ( Den och cowboy junkies "miles from our home" albumet - det är mindre muntert, och går definitivt inte att träna till hahaha. Tror Erik refererar till det som dödgrävar musik eller dylikt.)

stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

stackars den som inte bry sig
stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

ja stackars han som aldrig kämpar
han som säger stackars mobb
han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
ja stackars hon som har det bra

stackars hon som ville opp
men inte började från början
i skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

stackars hämade lakej
och stackars dig och stackars mig
det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror

Veckans Träning

Måndag: Pw/jogg. Styrketräning: Axlar och bröst.

Tisdag: Pw/jogg. Styrketräning: Rygg och armar.

Onsdag: Jogg:/pw. Styrketräning: Ben och mage.

Torsdag: Jogg/pw. Styrketräning: Axlar och bröst.

Fredag: Jogg/pw. Styrketräning: Rygg och armar.

Lördag: Jogg/pw. Pilates.

Söndag: Powerwalk.

Happy Halloween

Har i kväll varit på Halloween konsert på Hill Auditorium I Ann Arbor. Det var universitetets orkester som spelade ett urval ur kända musikaler och filmer. Och hela orkestern var utklädd!


Jag älskar byggnaden den är så mäktig :) Vi satt högst upp
och hade bara ett lite räcke framför oss, jobbigt om man har höjdskräck ;) Sen råkade Erik ringa för att säga att han kommit fram till Washington DC. Smarta jag hade inte stängt av telefonen efterom jag inte vet hur man gör?! och för att det aldrig brukar ringa hahaha. Erik lyckades tajma när det var ganska lågt spelad musik, och självklart låg mobilen längst ner i väskan ;) Det hördes väldigt väl :) Konstigt nog skämdes jag inte så mycket som man borde.




                                                          Konserten var jättebra :) 

Sen åkte vi hem till Sandra och Shaun :) De har precis flyttat in i sitt nya hus!!! och det var jättekul att få se det! Superstort och fint var det, med tre badrum, ett var sitt kontor, gästrum, barnkammare, vardagsrum och matsal, plus en lounge :)

Gissa vem som också är sugen på ett hus. Är nog mer sugen på ett hus än barn tror jag, men man vet aldrig vad som kommer först ;) 

söndag 30 oktober 2011

Detroit Institute of Art

En äkta Warhol!
I går var vi på alltså på DIA :) Vi tillbringade fyra timmar där! Det var väldigt trevligt och intressant. Museet är väldigt stort och man kan tillbringa hur mycket tid som helst där. Vi var där med Troy folket Jiri, Suzanna och deras son. Sonen och Jiri åkte hem efter ett par timmar, men Suzanna blev kvar. Hon målar en del själv i olja, och kan en hel del om konst.

Det blir roligare att titta på alla tavlor när man disskuterar de också ;) Jag sa till Erik att titta ut några favoriter så kan vi ju försöka att själva måla kopior av dem ;) Skämt åsido, jag tycker det är väldigt inspirerandemed cool konst och vi har väldigt tomma väggar. Vad som är konst ligger i betraktarens ögon, och varför inte producera lite själva ;)

Tror dock mer på tjockflytande färger än vattenfärg som jag målade med i vintras (international neighbours paintgroup - resultatet blev inte som önskat minst sagt.) Inbillar mig att olja/akryl är mer förlåtande och det mesta går att kladda över ?!

torsdag 27 oktober 2011

Night Running

I kväll har jag och Erik varit ute och sprungit. Och det är hittills en av de få gångerna som det faktiskt känts riktigt bra och jag inte känt mig trött. Vi sprang det dubbla mot vad vi brukar och det gick superbra. - förutom att vi ätit en spicy linsgryta ett väldigt kort tag innan löpturen viket var till en nackdel i slutet av springturen hahaha. Hur som helst så tror jag att jag har både mer tid och energi på kvällen, så det passar egentligen bäst att ta det på kvällen istället för förmiddagen.

Men, nackdelen är att det finns inga upplysta spår här och gatulampor är nästan obefintliga. Så med andra ord, det är i stort sett beckmörkt, vilket inte är någon höjdare. Jag gillar nämligen att se var jag sätter ner fötterna. Vi funderar faktiskt på att köpa pannlampor, känns lite töntigt ;) men vad sjutton det börjar skymma vid sju, och det blir mörkt tidigare och tidigare. Vi måste även investera i reflexer, just nu känns det i bland livsfarligt att korsa en väg. Sen funderar jag fortfarande på vad man har på sig om man ska ut och spriga på vintern. Funderar på om det räcker med var sitt underställ, merinoull? polyester? och sen lager på lager med vanliga träningskläder. Och mössa och vantar förstås :) Jag vill ju fortsätta motionera även fast det blir vinter!

Hello Thursday

Ännu en lite grå och ruskigt Oktoberdag. Känner mig trött och seg trots åtta timmars sömn. I natt drömde jag att alla fick jobb utom jag hahaha. Näää inte alla, men i drömmen blev bland annat min syster erbjuden ett bra jobb på Bosch hahaha, - vilket hon tog. Hon skulle programmera?! (Hoppas du är bra på det Karro ;) ... känslan var att folk runt omkring mig blev headhuntade typ, och jag var ensam kvar utan karriär. När jag vaknade kände jag mig inte glad! - möjligtvis för Karros skull då ;)

När jag kollade min mail i morse så hade Theresa mailat mig med lite jobbtips och lovar att hålla ögonen öppna efter undersköterske vikariat på St Joes sjukhus där hon jobbar. Känns lite bättre i alla fall ;)

Planen för i dag är att plugga fysiologi. Har satt som mål att ha gått igenom den boken den här veckan. Det blir inte så mycket på djupet som jag skulle önska, men tanken är att jag ska vänja mig och känna igen engelska termer och benämningar. Sen är boken inte pedagogisk, utan onödigt pladdrig och osammanhöngande. Sen tror jag de ljuger också... jag har hittat uppgifter om hur insulin påverkar kroppen som jag jag försökt få bekräftat från andra källor - utan att lyckas. Fy skäms på er amerikaner, ni har för stor tilltro till detta hormon, inte undra på att ni är feta :)

Hur som helt, sjukskötersketestet (NCLEX-RN) handlar om "prioriteringar" och medicinskt omhändertagande. Så nästa vecka ska jag försöka hitta någon bok som förklarar det kliniska arbetet mer, tror jag har större nytta av det. Och sen ska jag hårdplugga de förberedande böckerna med strategier! Men det är ju alltid bra att först förstå det man läser hahaha.

Så i dag, blir en grå pluggdag, yiiiippppiiii. Kanske börjar hamna i de intressanta delarna av boken nu, enligt mig, njurar, hjärtat och cirkulationen - det man har mest nytta av att kunna på en vanlig vårdavdelning. Tror också jag ska försöka träna lite, ut och gå i kylan :( Bara 43 grader vilket är 6 grader C. Har inga bra varmare tränigskläder. Vad sjutton ska man ha på sig när det blir ännu kallare?

tisdag 25 oktober 2011

Around the corner

Just nu känns det för mycket vardag igen! De sista helgerna har vi i stort sett inte gjort något förutom hållt oss inne - Erik har jobbat.


Vädret har varit lite halvtråkigt, jag vill ha sol ju! ... och det känns som jag träffar väldigt lite folk nu för tiden :( Samtidigt så försöker jag motivera mig till att plugga vilket gör att sitter hemma ensam - och pluggar.

Men annars är det bra :) Vill bara hitta lite mer inspiration och glädje, och gärna något tecken på att karriären lurar runt hörnet. ... och lyxvillan, och pengarna och mitt fantastiska sociala liv ;) ... precis där runt hörnet, jag kan nästan se det  :) Kom igen Gud, bara ett tecken på att det är nära ;)  ...och tack för allt det som ÄR bra, som: Erik, vår bil, attt vi har hälsan, är smarta, roliga och snygga osv :)

måndag 24 oktober 2011

Veckans Träning

Måndag: Pw/jogg. Styrketräning: Bröst och axlar.

Tisdag: Latmask

Onsdag: Jogg/pw. Styrketräning: Rygg och armar.

Torsdag: Jogg/pw. Styrketräning: Ben och mage. Lååång kvällsspring.

Fredag: Pw/jogg.

Lördag: Detroit hela dagen.

Söndag: Jogg/pw.

söndag 23 oktober 2011

James Arthur Ray

 I Fredags när vi skulle kolla på idol så zappade Erik under den första pausen och råkade fastna för ett annat program som även jag blev tvungen att se. Det var en dokumentär, (som drev historien väääällldddiggt sakta framåt) om James Ray som är någon form av "personlig utveckling/new age" ledare. Han är även med i en av mina favvofilmer ;) haha "the secret" - där han gör ett normalt och trovärdigt intryck.

Hur som helst håller James kurser i Arizona öknen för människor med pengar som vill utvecklas - kostnaden för en några dagars kurs var nästan 10 000 dollar! :) Bland annat skulle de tillbringa 36 timmar i den varma öknen på egen hand utan mat eller vatten!? Och efter det så kom slutprovet, där deltagarna skulle samlas i en "sweat lodge", dvs ett jättetält där det eldas och blir jättehett, ungefär som en bastu. Där  skulle folk pånyttfödas :)

Det hela slutade väldigt tragisk med att ca 20 människor blev riktigt sjuka och uttrokade och tre personer dog! James förstod inte allvaret och hade inte vidtagit några åtgärder inne i tältet - vilket ingen annan gjort heller. Självklart ville inte han att någon skulle dö, samtidigt som man kan ifrågasätta hur smart det är att anordna kurser som faktiskt leder till livsfara för deltagarna. Att inte ha koll på hur mycket värme som människor klarar och att inte ha någon plan för hur man kan kontrollera att folk mår bra är ansvarslöst.

James blev i alla fall i somras dömd för "negligent homicide".  Självklart ska han ha något straff. Men både jag och Erik funderade lite på hur mycket ansvar man själv har om man gör en sån här grej. Ingen blev tvingad till att stanna i tältet och alla had en fri vilja att lämna tältet eller att låta bli att göra detta!  Om någon säger hoppa, och du hoppar från en bro och dör, är den personen då en mördare? ... okey, inte riktigt samma sak. Men hur mycket ansvar har man egentligen själv ? Tycker det är lite intressant :)

fredag 21 oktober 2011

Hej, jag heter Gabriella...

... och jag samlar på prydnaspumpor :)


Ska försöka hitta ett smakfullare sätt att dekorera på :) Men visst är de fina! Undrar vilka som går att äta?

HOW ?

Jag skulle kunna spalta upp allt jag gjort i veckan för att visa hur upptagen jag är :) I går till exempel så rullade hela dagen på med en del ärenden, sen International Neighbors månadsträff, och efter det gick jag och Sandra och fikade. (Vi hade en ddddddddddddjjjjjjjjjjjuuuuuuupppppppppppp konversation och den storvuxne killen som satt vid bordet brevid oss, satt och sa "om my", "och oh my God" hela tiden, antar att det var åt oss, för han satt ensam - ja det var trångt, så han hörde allt vi sa.) Sen handlade jag mat, hämtade E och lagade mat, busy, busy ;)

Inte konstigt att jag inte hinner plugga, eller hur? Hahaha, ELLER så kan jag prioritera annorlunda ;) Jag slösar bort massor av tid på att slösitta framför datorn. Det stjäl nog mest tid för mig! Och när jag väl pluggar så tycker jag det är intressant, men jag har problem att strukturera upp det bara. Så HUR sjutton gör man. Hur blir man strukturerad? HELP ME! Jag känner mig nästan stressad fast jag inte jobbar :)
Åhhh, vill gärna bli en sån där organiserad människa som tar tag i allt i tid och har en organiserad kalender! Gärna välklädd, med snyggt hår och smink också ;)

På tal om att få mer tid över ;) Jag håller sakta men säkert på att få E att hjälpa till med hushållssysslorna ;) Som jag tidigare nämnt så har jag känt att eftersom jag inte jobbar (vilket jag haft enorma skuldkänslor för) så är det inte mer än rätt att jag gör ALLT hemma. Erik har satt på kaffe efter maten och strukit sina skjortor. Ok, han har dammsugit EN gång, då tog han sönder dammsugaren hahaha. Så här var det inte i Sverige!

Självklart känns det inte bra - vet inte hur andra hemmafruar ser på saken, hur mycket ska en arbetande make hjälpa till med? Vad är lagom ?

Jag har väl haft en "passivt aggressiv" attityd till hela situationen. Mått skit över att inte bidra till hushållskassan, och mått skit över att Erik bara låter mig göra allt och dessutom tar det för givet. (Vilket är mitt fel eftersom jag själv skapat situationen.) MEN nu är det slut på detta. Eftersom jag tillbringar timmar med att plugga och söka jobb så får han faktiskt göra något också. För att han inte ska bli allt för överväldigad så tar vi lite i taget hahaha. Jag har sagt att det är bra om köket är rent och allt undanplockat och avtorkat efter maten, och jag försöker få honom att förstå att det är främst hans uppgift ;) sen förbereder jag honom på att han kanske får laga mat i framtiden, och försöker få honom att förstå att det är naturligt att turas om. Speciellt när han faktiskt är riktigt bra på det! Tänkte få honom att laga mat till mig i helgen, men tyvärr har han en deadline på en artikel på Söndag så det kan bli svårt, men tillsammans ska det nog gå ;)

Så, HUR? ... blir jag organiserad? och hur får jag min make att ta det som en självklarhet att dela på hushållsarbetet? ... och dessutom göra det med ett leende :) ?

onsdag 19 oktober 2011

Trög

I bland förundras jag över hur trög jag är. Ett år att utan att aktiveras intellektuellt börjar ta ut sin rätt ;)

Tror att det börjar rulla på lite med arbetstillstånd och "ihopsamlandet av alla dokument så jag kan fixa amerikansk sjuksköterskelegitimation" ;)  Vilket känns skitbra (bara det går vägen..., hoppas, hoppas att alla papper godkänns.) ... samtidigt som jag får lite panik! Tänk om det är dags att göra testet om en månad, och om jag får jobba om ett par veckor! Fatta vad lite tid jag har kvar att hitta jobb och plugga. Nu söker jag kontirnuerligt och pluggar på en del. Men herregud det är ju inte struktuerat för fem öre.

I dag slog det mig att det vore bra om jag repeterar all fysiologi och lär mig lite enheter och terminologi. Jag har lite planlöst gått i väg till ett bibliotek och repeterat i den testförberedande boken, som egentligen bara rabblar upp saker utan att förklara. Eller så har jag gått till biblioteket och kollat in lite böcker på måfå! Men det är ju ingen strukturerad plan!

Sen slog det mig - jag kan ju kolla vilka som är de mest populära/bästa sjuksköterske böckerna gällande fysiologi, vårdplaner osv. Vips så googlade jag fram det. Sen kollade jag vilka som fanns tillgängliga på det medicinska biblioteket. Sen är det ju bara att låna dem - nej, jag har inget lånekort, men det borde funka med Eriks eftersom han är universitetsanställd. Sen är det ju bara att läsa igenom alla böcker, göra en plan på hur många timmar/dag jag ska lägga ner på det. Det kan även vara bra att köpa en kalender och planera in det! SEN kan jag använde den suveräna boken jag köpte i dag som förklarar hur man ska tänka strategiskt för att klara testet! And then - I am back in the game.

Grattis på 60 års dagen Farbror Thomas :)


Hoppas du får en rolig födelsedag :) Det hade varit väldigt tevligt att dela den med dig och äta tårta :)
Men många födelsedags kramar och skålar från Ann Arbor! Hipp hipp hurra!



.... och självklart en grillbild av Grillmastern själv :)
Skål!

måndag 17 oktober 2011

Veckans Träning

Måndag: Jogg/pw. Styrketräning: Axlar och bröst.

Tisdag: Pw/Jogg. Styrkträning: Rygg och armar.

Onsdag: Jillian Micheals dvd : (banish fat boost metabolism) , Pilates.

Torsdag: Full rullle, ingen träning.

Fredag: Styrkträning: Rygg och mag.

Lördag: Jogg/pw. Pilates

Söndag: Jogg/pw.

lördag 15 oktober 2011

Pumpkin Pie

Jag älskar pumpor! Jag tycker de är superfina, häftiga och goda! Man kan både dekorera med dem och äta dem. Min mormor lade in och konserverade pumpor i kuber. De var otroligt gott till bland annat kötträtter. Jag bestämde mig för att baka en pumppaj. Först rostar man pumpan lite över en timme i ugnen så att den blir pure. Gissa vilken av pumporna jag använde ;) ?


Sen blev det en jättegod paj! Pumpa smakar inte så mycket, utan man kryddar med pepparkakskryddor och har i vispgrädde i puren, mmm så gott! Det smakar alltså som en god krämig pepparkaka :) När jag bakar efter amerikanska recept så tar jag alltid bort 40 % av sockret i receptet!! Ändå blir det väldigt sött, det säger mycket om hur hur sockerförgiftade amerikanerna är ;) 


Erik sprayade på grädde ;) 

fredag 14 oktober 2011

Cheers

Hittade en ett par år gammal bild på Lars ;) och Erik - till vä.


I kväll har Erik och jag haft förfest med dipp och grönsaker och lite öl och vin. Vi är bjudna på middag klockan halv nio, men för att inte svälta var vi tvugna att äta lite lite innan. Under tiden pratde vi med Lars på skype haha ;) Kändes lite förfest :) Nu ska jag fixa mig och byta om till en klänning som jag tänkte ha på nyårsafton - men då var den alldeles för tajt, och jag så tjock ut. Nu sitter den löst - vilken lycka ;) 

Skype är kul, eller hur Lars ;) 

torsdag 13 oktober 2011

Back in the old days

Med kattaset sovandes på mitt lår ... åhhh :) Känns som ett annat liv en annan tid! Livet i Sverige var mer verkligt på något sätt! Saknar Xi, och saknar vår gamla lägenhet. Kanske inte just den, men det är underbart med trägolv och stora ytor. Just nu känns det som vi bor i ett lilleputt hus haha :) Men visst det är gulligt ;) Och snart ska jag pynta ihjäl det med pumpor utvändigt oxå ;) 

... och Xi tror jag har det bättre ute på landet med Eriks föräldrar där hon kan vara ute så mycket hon vill! Hon brukade spendera sommaren på landet, och sen tog vi in henne i lägenheten under hösten, vintern och våren. Stackarn hon var alltid så deprimerad den första månaden inomhus. Hon verkar verkligen trivas med att kunna vara ute på äventyr.



Jag hade en superläskig och konstig dröm härom natten. En sån där dröm där man gör ett val som man ångrar och vet att det man väljer kommer bli förödande. I hela drömman har man känlan av att det är fel, gör det inte. Men endå så fullföljer man. Och beslutet är oåterkallerligt.

Jag har sådana drömmar återkommande och de handlar om att jag flyttar någonstans dit jag inte vill flytta. Och det känns i hela kroppen att det är fel beslut, men jag kan inte göra något åt det - förutom vakna upp kallsvettig och inse att det bara var en dröm då ;) I den senast drömmen hade jag en hund som var så liten att den försvann när jag lade den i handväskan, jag visste inte vad jag skulle göra med den när jag flyttade, och det var ångstladdat! - kanske ett tecken på att jag skanar Xi ;)

Vilket flummigt blogginlägg (japp, jag är nyker) men fortfarrande mer substans än  blogginlägg om nagellack, kort på middagen eller teburken eller vad man har på sig ;) 

Så alla bloggläsare:) Hur är läget med er? Vad ser ni fram emot i helgen ? :)

tisdag 11 oktober 2011

Veckans Träning

Måndag: Pw/jogg. Styrketräning: axlar och bröst.

Tisdag: Pw/jogg. Yoga på A2 Yoga.

Onsdag: Ingen träning - efter att Erik informerat mig om att det finns bättre saker att göra, och att träna varje dag är en lyx. - detta över att jag klagat över att allt tar sådan tid:) Trots att jag inte jobbar så har jag fullt upp hahaha.

Torsdag: Jogg/pw, Styrketräning: rygg och armar.

Fredag: Städning är väl också en motionsform ;) ?

Lördag: Styrekträning; Ben och mage.

Söndag: Jogg/Pw. Yoga med Jillian Michaels.

måndag 10 oktober 2011

This Perfect Weekend

Helgen har varit otroligt trevlig och härlig :) Har träffat massor av folk och fått ny energi.

I Fredags var det tacos så klart, och sen kollade vi idol trots Eriks protester, han tycker att det börjar räcka med idol nu hahahaha :) ... efter alla år tycker han att det är samma sak om och om igen. Jag tyckte att låtarna var skumma, ingen riktig melodi och inget jag kände igen, men visst är idol fortfarande lite småkul!

På Lördag förmiddag åkte vi en timme nordöst till Troy för att hälsa på Jiri (som vi träffade genom Jiri 1, Eriks arbetskamrat) . Jiri, hans fru Susanna och deras treåriga son Jan bjöd oss på lunch på en mysig restaurang :) Eftersom vädret var så perfekt så hikade vi efteråt.


Perfekt höstväder!


En fågelholk med flera lägenheter!


På kvällen tog Jiris fru Susanna med oss till en slovakisk fest (i en kyrka!) med massor av jättehäftig dans och god mat! Det serverades även vin till maten och jag drack ett supergott hemmagjort vin som såg ut som nektarjuice ungefär! Jag var först övertygade om att det var vin som var utspädd med juice. Men tydligen så plockar man druvorna när de är omogna och låter de genomgå någon speciell jäsningsprocess! Det smakade som ett milt vitt vin utspätt med god nektarjucie hahaha. Skulle gärna ta receptet! :) 

Det var väldigt roligt att hälsa på i Troy och vi blev lite avundsjuka på dem eftersom de bor i ett jättefint villaområde i ett supermysigt hus med trädgård! ( De betalar 300 dollar / mån mindre i lån än vi betalar i hyra - kul va ? :) ... och de var lite avundsjuka för att vi bodde i Ann Arbor som är mycket mer levande och där det finns mycket mer aktiviteter, restauranger - ja, mer av allt helt enkelt!

Under Söndagen så hade vi en frukostdate med svensken Peter. (När vi var ute på Eriks födelsedag var en kille som hette Ian med, han känner Peter, och som genom en händelse kom Peter just förbi utanför restaurangen vi skulle till och vi blev då presenterade för varandra.) Vi gick ut på en frukostrestaurang och åt frukost i nära tre timmar! Peter var verligen jätte snäll och såååååååå trevlig!! Och jag hoppas vi kommer att se mer av honom - och hans familj med för den delen ;) 

Efter att ha ätit så mycket frukost gick vi ut och sprang i värmen, och jag kan lova att vi nästan svettades i hjäl - så varmt var det. På kvällen så grillade vi kyckling.


Erik läser en Henning Mankell bok medan han vaktar kycklingen! Kycklingen blev supergod, mör men ändå en god grillyta!

Sammanfattningsvis var helgen kanon, det känns verkligen som jag har ett liv! :)

Nu vet du vad vi har gjort i helgen Maud! ;) Nu vill jag veta vad ni har gjort ;) 


torsdag 6 oktober 2011

Sports champion

I Söndags var Sandra och Shaun här på middag och vi spelade även Frisbee, Boule   och slogs med svärd. Jag vann svärdkampen men fick stryk i de andra sporterna tyvärr! Men rolig är det i alla fall. Jag får börja öva regelbundet - för det är ju viktigt att vinna i tv spel ju :) !


Shaun och Erik 


Jag - kastar liten boll haha.

onsdag 5 oktober 2011

Thank you, thank you very much


Tack snälla du som är ansvarig för vädret. Sen i Måndags har vi haft fantastiskt väder med värme, solsken och klarblå himmel. Helt underbart och välbehövligt! Hösten är så underbar och vacker just nu så jag börjar nästan tro att det finns hopp om livet!

... och självklar måste vi hinna med att grilla i veckan !


Ann Arbor Weather

 Save This Location

Updated: Oct 5, 2011, 10:25pm EDT

RefreshUPDATE DATA
TonightOct 5Thu6Fri7Sat8Sun9
ClearSunnyMostly SunnySunnySunny
ClearSunnyMostly SunnySunnySunny
--High73°High77°High80°High78°High
51°Low52°Low55°Low57°Low54°Low
Chance of Rain:
0%
Chance of Rain:
0%
Chance of Rain:
10%
Chance of Rain:
0%
Chance of Rain:
0%