torsdag 23 juni 2011

Undrar om ...


... grannarna hör mig när jag hoppar till " Fit in six" ?  Om ungefär en månad flyttar dem, våra hyresvärdar. Huset blev aldrig sålt. I deras lägenhet kommer en ensamstående kvinna som jobbar på Microsoft att flytta in. De tror att det kommer bli lugnt ;) hahaha. Vi var lite oroliga att det skulle flytta in massa festglada studenter. Fast det hade i och för sig kanske varit kul:) Vi kunde grilla och dricka öl och spela singstar jämt då!

Vi måste bestämma oss till sista Juni om vi vill förnya vårt kontrakt. Egentligen hade vi till sista Juli på oss men eftersom de flyttar vill de veta det tidigare. Erik kommer att åka på konferans på Måndag till Lördag (lucky bastard). Så vi har bara den här veckan på oss att tänka på saken och kolla ev objekt. Det är inte svårt att få bostad här, utan till och med lätt. Men att hitta något som håller den standarden vi vill ha till ett bra pris är svårare. Vi funderar på Windemere komplexet, MEN deras balkonger är för små för att få plats med grill och utemöbler, annars är det ett alternativ. De lägenheterna är stora och frächa med central AC. Det finns ett komplex brevid Windemere med stora balkonger, men de lägenheterna känns lite sunkigare :) Plus att jag gillar det mesta med vår lägenhet och läget... Det skulle bara vara llite större, lite bättre och lite lyxigare :) Eller så skulle jag va rik och framgångsrik och ha råd att köpa oss ett hus! Det vore snäppet bättrre :)  ... so come on success :)

2 kommentarer:

  1. Festglada studenter är väl trevligt men inte hela tiden.
    Klart att ni måste bo så ni kan ha utemöbler och grill

    SvaraRadera
  2. Ja, vi blir nog kvar här :) Var och kollade på ett ställe idag, det var superfint med uteplatser vid vattnet... MEN det såg ut som det höll på att falla ihop tyvärr. De verkade inte ta hand om husen :( Sen hörde man motorvägen... Men annars var det perfekt :)

    SvaraRadera