tisdag 19 mars 2013

Kom nu då våren

Jag har i säkert två månader nu kännt mig totalt oinspirerad och seg. Får den där känslan av att varje dag känns likadan och jag bara går och väntar på att energin ska komma tillbaka :)

Om jag ska vara ärlig så tror jag det mest beror på vädret, och brist på sol har garanterat gett mig och (de flesta andra i trakten) vitamn D brist. Ofta är vädret grått med lite snö och några minusgrader - om solen nu behagar visa sig så blir man i alla fall genast på mycket bättre humör :)

Så här sent brukar våren inte komma till Michigan, temperaturerna ligger en bit under vad den brukar! Längtar till dagar med solsken, blå himmel, doften av vår och alla blommor som börjar slå ut i rabatterna.

Kollade förra årets bildarkiv, och vid den här tidpunkten på året hade vi redan varit ute och grillat flera gånger! klädda i kortbyxor och linne.


Bild från Mars 2012, en glad grillkväll! 

6 kommentarer:

  1. Om det känns bättre så ryktas det om en rekordkall mars hemma i Sverige..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fyyy stackars Sverige också ... Vet inte var solen och värmen gämmer sig ,, men skulle gissa på CA och Hawaii kanske ;)

      Radera
  2. Håll ut, snart måste den bara komma!! :)
    Men jaa, våren verkar vara ovanligt sen på dom flesta ställena runt om i världen. Även LA! Men vi har i alla flal ingen snö så jag lider nog inte riktigt lika mycket som du.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast kan tänka mig att ni har ganska trevligt väder ändå ?! ;)

      Radera
    2. Idag skiner ju faktiskt solen, och temperaturen visar på 20 grader -så vi har det helt ok antar jag ;)

      Radera
    3. Åhhhhh vad härligt :) Låter helt underbart, 20 grader är helt okay vårvärme :)

      Radera