söndag 12 maj 2013

Corner Brewery and Searching for Sugarman

I går shoppade jag och Sandra större delen av dagen - lika bra att passa på liksom ;) Blev en ansiktsmask from Lush som öppnat i Ann Arbor  - yeah! Blev även ett snyggt sommarlinne till när värmen kommer tillbaka (har haft ett par riktigt kyliga dagar nu) och ett coolt halsband. Jag tyckte det var coolt, fick ej godkänt av äkta maken som säger att min passion är plast och pärlor hahahaha - älskar pärlor, inte klassiska små halsband utan de får gärna vata större och mer ojämna :) 

Sen åkte vi till Ypsi och åt på Corner Brewery, jag trodde att det skulle vara lite flashigare, men det var som en stor hall där man gick fram och beställde mat och dryck. God cider hade de dock, riktigt torr och fruktig, hann med både äppel och blåbär, sen var jag ganska påverkad eftersom jag inte ätit lunch. Erik drack en Ypsi Gypsi - tycker det är kul med roliga ölnamn.

Kvällen avslutades hemma hos Sandra där vi såg "Searching for Sugarman" , egentligen tänkte vi se den när den gick på bio i Ann Arbor för över ett år sen men vi fick av någon anledning för oss att den verkade tråkig ?! Hur som helst så måste jag erkänna att det är en helt fantastisk historia om en man som bli världsberömd i Syd Afrika medan han helt ovetandes sliter som byggarbetare i Detroit om någon har missat storyn. Livet är så himla märkligt i bland. Rodriguez - huvudpersonen, var en riktigt begåvning, gjorde ett par skivor och många i brachen ansåg hans talang var överlägsen dem flesta stora stjärnor under början av 70-talet. Men absolut ingen visste vem han var, och hans karriär tog aldrig fart överhuvudtaget. Förutom i Syd Afrika där han var större än Elvis och alla hade en skiva av honom:) utan att Rodriguez själv visste om det. Hur galet kan det bli ?!  

Pubmat på Corner Brewery i Ypilanti 

7 kommentarer:

 1. Åh jag älskar Lush!! :) Det doftar så otroligt gott i hela butiken.
  Dessutom, varför köpa äkta när man kan köpa minst lika fina smycken i plast :)

  Hoppas du får en toppenvecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Lush är helt underbart ;) älskar att allt är så naturligt utan massa faliga tillsatser och konserveringsmedel:)

  Hahaha, jag har en hel del äkta pärlor i olika former, men tycker att det går att hitta massa fint som inte är äkta också ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Alltid lika kul att handla nya grejer. Jag älskar också Lush. Man blir ju helt galen när man går in där.

  Måste bara säga att det är så roligt att se mer kort på bloggen :)!!! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Kul att du gillar mer kort ;)

   Kram

   Radera
 4. Another great and fun memory to treasure. Thanks amiga :)
  I'm glad Rodriguez has finally received some recognition after all these years :) What an amazing story!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I love Rodriguez, that story shows that anything is possible :)

   Radera