torsdag 3 mars 2011

Grattis Janne

Stort Grattis till Jan Åslund som fyller 40 år den 4:e Mars (vilket det nu är i Sverige/och Berlin, där han befinner sig :)

Boy, you're  a man now :) Saknar dig Janne och hoppas du har det bra i Berlin ;)

1 kommentar:

  1. Jag har inte flyttat "på riktigt" än, är här som turist 4 veckor till för att tillbringa tid med maken innan han åker till Afghanistan och sen åker jag tillbaka till Sverige. Förhoppningsvis har vi då kommit så långt i processen att jag bara behöver vara i Sverige nån månad innan jag kan flytta hit permanent! :) Tidig sommar räknar jag med att vara helt bofast!

    Jag gillar det mesta hittills, vi bor ok i vad som känns som ett tryggt område, folk verkar trevliga än så länge (vi blev varnade för östkustsmentaliteten) och det är så stort utbud på allt från restauranger till affärer! I like! Nästa projekt för mig blir att hitta en bra frisör, jag är alltid nervös innan jag vet vem som är bra haha..

    Vägarna suger dock, det är inte roligt att vara ute och köra och jag kommer nog bara göra det i dagsljus och när jag måste. Jag tar det också lugnt, igår höll en fartdåre på att köra in i oss bakifrån..huu. Vi såg en vägarbetare som jämnade till några hål en dag - genom att hälla lösgrus i dem. Verkligen hållbart! :)

    SvaraRadera