tisdag 1 mars 2011

vinology

I går var vi ute och åt på vinology :) Det var ett ställe i min smak ;) ... det fanns massor av viner att välja på och maten var supergod.

Erik åt tre små hamburgare:) De var riktigt riktigt saftiga:) Anledningen till att vi gick ut var att det var visning på vår (och  hyresvärdrns lägenhet)( IGEN!!) och vi får inte vara hemma då. Men  snälla som de är så bjöd de med oss på middag :) under tiden visningen var.

I dag har det också varit visning, passade på att åka till Canton med Daniela och bland annat till IKEA där jag shoppade lite servetter, ljus, kruka och överkast :) När vi flyttade hit hade vi med oss svenska dyra duntäcken. MEN vi har inget ombyte med påslakan och eftersom de amerikanska har ett större mått som  inte passar våra så blir det svårt att införskaffa också :( .. så om någon känner för att gräva upp våra gamla magasinerade så kan ni kanske skicka de coola med röda blommor;) Därför känns det ju lite bra att ha ett överkast att täcka över med :)

Åt creps och kanelbulle på IKEA till lunch. Deras kanelbullar är helt underbart goda, inte så slibbigt söta, men större och godare än svenska :) ... borde ha köpt med mig förstås :)

1 kommentar:

  1. Jaaa, IKEAS kanelbullar är supergoda! Om du gillar choklad måste du prova deras "chocolate cake"- liknande efterrätt uppe i restaurangen nästa gång! Den är som en blandning av kladdkaka och hård chokladmousse i lager, man orkar inte en hel för den är så mäktig men GOD är den :)

    SvaraRadera