söndag 19 augusti 2012

Ann Arbor Antique Market

Morgonen började med en löprunda, härligt! Lyckades sen övertala Erik att hänga med på Antik marknaden ;) Superskoj var det i alla fall! Det gick verkligen att hitta det mesta - som en kvalitets loppis fast med bara gamla grejor. Tyvärr inte till loppispriser, även om det gick att fynda en del förstås.

Angry birds ?


Snygg byrå och coola händer. Alla snygga byråer kostade massor, minst 500 och inte sällan en eller två tusenlappar.


Cool pall, gillade motivet, känner för att kopiera :) 

Vi köpte i alla fall ett par grejjor - är  fruktansvärt nöjd med mina inköp. Det enda jag ångrar är att jag inte vågade pruta mer - så här i efterhand så är jag övertygad om att det hade gått! Men det handlade inte  om några stora pengar så det är lugnt :) Visar sen när vi möblerat klart!

Efter det blev den en trip till Bed, bath and beyond och jag köpte en hylla att ha i min garderob. Har en sån där inbyggd garderob med plats för massor av galgar, men inga hyllor. Nu har jag i alla fall packat in alla kläder, och packat ur alla kartonger- Skulle behöva dammsuga, men är för trött, det får bli i morgon :)

2 kommentarer:

 1. Vad roliga Angry Birds fåglarna är! Men varför skulle man vilja ha såna i sitt hem som prydnad, om man nu inte är 5 år gammal? ;)

  Skönt att det faller mer och mer på plats! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tro mig detr finns vuxna män som är stora fans av angry birds och säker skulle kunna tänka sig en fågel ;)

   Tror de var gjorda av något gammalt återvunnet och var menade att ha utomhus ;) Men visst jag skulle nog satsa på en klassisk tomte att ha i trädgården istället ;)

   Radera