torsdag 9 augusti 2012

Good Morning från ett regnigt Chapel Hill ....

Chapel Hill heter området vi flyttat till alltså :) Bilder kommer! Nu har vi sovit här i två nätter och börjar komma i ordning lite grann .... Något vi måste fixa snarast är att investera i  ett badrumsskåp, just nu är allting spritt över bänken/handfatet. De inbyggda garderoberna har inte heller några hyllor vilket gör att vi inte har någonstans att lägga allt sådant som inte ska hängas.

Men det finn massor av fördelar också, och att ha CENTRAL AC alltså, vilken lyx! Eriks kompis Jake som hjälpte oss att flytta fattade inte hur vi stod ut med värmen i vår gamla lägenhet :) Och mer utrymme är inte helt fel! Plus att vi har en halvt inredd källare att förvara kartonger, däck, cyklar mm.
Ett stort problem är hur vi ska inreda vardgsrummet, vi måste ju bestämma hur sofforna och tvn ska stå så vi kan införskaffa tv bänk som passar. Frågan är om tvn ska stå mot en rakvägg eller i ett hörn?

Detså större problem blev det när vi tog ner vår spegelvägg från den förra lägenheten ... IKEA hade några själhäftande grejjor som man klistrade på varje spegelruta som man sen fäste på väggen - låt oss säga att vi har investerat i en stor bytta spackel, har aldrig sett något som förstört en vägg så mycket. Varning för IKEA speglar!

Hur som helst, nu är det bara all rolig inredning kvar ;) Är lite rädd för att jag går in i det för hårt hahahah ;)

7 kommentarer:

 1. När jag läser om er flytt kom jag att tänka på när du flyttade till Västland du hade bestämt vilket rum soffan skulle stå i,vi som var med sa att det inte skulle gå då dörrhålet var för litet men du envisades och soffan kom på plats tror det var via källartrappen.Så när du bestämt var soffan ska stå så blir det nog så

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, fortfarande förvånad över att soffan gick in! Soffan ska nog stå rakt har vi kommit fram till, och vi har ingen dörr till vardgsrummet denna gång, utan öppen planlösning :)

   Radera
 2. Chapel Hill....det är ju helt fantastiskt med era val av vin genom åren!!
  Det är garanterat inte ett KORKAT val :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I know, vi hade ju Chapel Hill mousserat vin som vi skålade i på vårt bröllop, - det var första gången jag provade det! sen fortsatte vi att dricka det :) Såååå gott och prisvärt!

   Radera
 3. Wow här har det hänt grejor medan jag varit i Sverige! :D Kul att ni flyttat, är det större eller samma ungefär? Hoppas ni kommer trivas :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är större! Källare uteplats, sen kök o vardagsrum, och slutligen tre sovrum på övervåningen! Övertygad om att det kommer att bli kanon ;) Välkomen tillbaka till MI ;) Hoppas du haft det bra! Kram

   Radera
  2. Det låter nice! Japp har haft det bra men det är skönt att vara hemma igen :)

   Radera