lördag 11 augusti 2012

IKEA sucks, again ...

Okay, vi behöver mer grejor och främst förvaring! Vi har mer plats nu och är i behov av en hel del nytt.
Så glad i hågen med höga förväntningar tog vi oss till IKEA i dag. När vi kom fram visade sig att hyllan jag ville ha var slut trots att det hade varit fullt status i morse enligt IKEAs online sida. Byrån jag gillade ville inte Erik ha. Tvättkorgarna som var något att ha var skitdyra, till och med Homegoods var billigare. Badrumskåp hittade vi inget som var tillräckligt billigt och snyggt.

Det slutade med att vi köpte servetter, ljus och en toaborste. Blev lite knäckebröd och ÄCKLIG Kalles kaviar åt Erik hahaha ;) Sen åt vi middag, och den smakade faktiskt bättre än den såg ut! Så nu har jag spanat in några antika byråer på Craigslist som faktiskt kostar en sjättedel av IKEAS :) Sen ska vi till the Ann Arbor Recycle center i morgon, typ Myrornas fast större och med mer stora grejor och mindre plock :) Kom fram till att vi nog ska blanda IKEA med annat. Åhhhh är sugen på att shippa över våra asnygga byråer och antika skåp från Sverige!

Känns som ddet är så mycket jag vill göra och så lite tid! Vore ju skitkul att måla massa tavlor och sätta upp här, sy lite gardiner och renovera lite möbler, och dessutom fixa i trådgården och rensa allt ogräs!!
Inredning är så skoj :) Har massor av ideer!

2 kommentarer:

 1. Ahh, jag langrat saaa tills jag (vi) kan inreda varat (framtida) eget stalle!!! Har ni kvar alla era mobler och grejer i sverige? Hur forvarar ni de i sa fall? Any aide nar ni kommer flytta tillbaka?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att du längtar!! :) Jag läntar till vi köper ett hus och jag verkligen kan gå loss hahaha ;)

   Vi har kvar en hel del som är magasinerat hos Eriks föräldrar. Vi sålde vår gigantiska tv och soffa som var runt ett år när vi flyttade.

   Vet inte riktigt när vi flyttar tillbaka, men vi har bestämt oss för att satsa på att vara kvar 5-10 år, men man vet aldrig :)

   Radera