fredag 14 september 2012

NYC

... vi är i NYC, och vi har skoj :)


I dag gjorde vi en trevlig men turistig tur kring Frihetsgudinnan :) ... emellanåt så blåste det lite :) och solen tog som om det vore svensk högsommar, jösses vilken hetta och solbränna vi fick!


Vi har även haft en superdupertrevlig kväll i Harlem med Karin och Anders :) Kan inte låta bli att bli fascinerad. Jag har aldrig sett så mycket svarta människor och aldrig heller sett så mycket udda klädstilar :) Men jag tror jag gillar Harlem, det känns äkta. På hotellbaren var vi i stort sett de enda vita - någon frågade oss var vi var från - när vi sa Sverige visdae sig att det var det han hade velat gissa på :) Varför undrade jag - jo för att vi var så otroligt vita hahaha :) 


2 kommentarer:

  1. Ah, ad herligt. Elskar forsta bilden :) Haha udda med baren, her har man typ aldrig sett sa manga asiater.. mer en i sjelva asien kenns de som ibland.. :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Nadja ;) Vi bodde i Harlem så inte så konstigt att det var mycket svarta, och ibland så blir det bara så uppenbart - brukar aldrig reflektera över hudfärg eller folkslag - men ibland stickar man ut :)

      Radera