torsdag 6 september 2012

Run Around

Ibland är det skönt att bara sätta sig ner med en kopp kaffe och bara koppla av. Vet inte varför jag har en konstant känsla av stress, av att hela tiden behöva göra något. Det är stor skillnad på att bara stressa fram och skynda i allt man gör, och att faktiskt ha mycket att göra men endå vara närvarande i allt man gör. Vet att stress är en känsla som egentligen inte har något med en konkret arbetsbörda att göra - utan mer hur man förhåller sig till den. 

Men det känns endå som att det handlar om att kliva upp, jobba, plugga (jäkla NCLEX) plugga mer, ha ångest över att jag fattar så trögt och inte pluggat tillräckligt, handla,  laga mat, träna, kolla mail, vara social, umgås, och dessutom stressen över att tiden går och jag börjar bli gammal - och var fasen är min karriär någonstan ?!?! ... och allt jag vill hinna göra och  lära mig, hur ska jag hinna med det?! 


Men sen så läser jag den här bloggen. Och undrar vad sjutton spelara det för roll egentligen ?! Varför stressa i stället för att njuta?! Varför inte göra det man vill istället för vad man borde !? Herregud, har nog sällan blivit så berörd av något som av detta. 

2 kommentarer:

  1. Livet handlar inte om att lösa gårdagens problem .Det går ut på att skapa morgondagens möjligheter

    SvaraRadera