söndag 22 maj 2011

Life is good :)

Erik är så mycket bättre i nacken och mår bra :) Vädret i helgen har varit kanon:) Vi har just nu kl sju, 27 grader varmt, och självklart måste man grilla då :) Egentligen skulle vi ha grillat i går men då blev det lite regn till kvällen så vi tog indisk take out.... vilket innbär att köttet fick ett extra dygn i marinad och borde vara extra mört, mums :) Life is good liksom ;)

3 kommentarer:

  1. Vilken mysig bild hos oss får grillen vila det har blåst hårda vindar i flera dagar nu halvmulet och 15 grader längtar till dom varma kvällarna

    SvaraRadera
  2. jaa, det börjar ta sig :) Vi har det viktigste, grill, möbler, varmt väder och ett glatt humör hahaha :) ... värmen kommer nog till er snart oxå :)

    SvaraRadera
  3. Ahh, vad harligt! Skicka garna over lite fint vader hitat ar du snall... kanns som vi har hamnat i nan regnperiod har..:( kanske borjar vanda nu dock for igar var det fint, likasa nu... haller tummarna att det haller i sig! :)

    Hehe, ja, visst ar det lite komiskt hur vi traffades... lite skratretande ibland! Lite speciellt! :) Minns en gang da han berattade att nar vi bada var i skolan skulle han ga till East Campus dar jag holl till mest for att se om han skulle fa syn pa mig... visst gjorde han det, men han kom aldrig fram till mig sa jag sag honom inte for han vande pa en gang... han tankte att det hade ju vart med "flit" denna gang i sa fall... omedvetandes om att han sett mig skrev jag bara ut ett papper innan jag skulle aka hem... svanger forbi bensinmacken pa vagen hem for att tanka... kor in.. och vem star framfor mig och tankar om inte HAN!!! :P Da sprang vi ju pa varann enda den dagen...haha! Antar att det verkligen var meningen att vi skulle springa pa varann da igen...haha!

    SvaraRadera