onsdag 4 juli 2012

4 th of July...

Vilken lugn och varm dag vi haft :) Jag vaknade tidigt, mycket i huvudet just nu ,,, väckte E till slut vid 9.30 med pannkakor, blåbär och grädde :) Efter det blev det en joggingtur i 30 grader värme ... temperaturen steg till nästan 40 C under eftermiddagen :)

Som tur var blev det aldrig något oväder utan vi grillade och efter det gav oss ut till Ann Arbors sommarfestival och "Top of the park" med Los Gatos som spelade - helt gratis. Lite lustigt, namnet är spanskt och de sjunger spansk salsa typ, men de består av ett gäng vita medelålders amerikaner haha :),,, och mysigt var det, trots att jag inte lyckades övertala E att dansa salsa med mig ;) Men jag siktar in mig på att övertala honom att ta lite salsa lektioner med mig i höst - hur det nu ska gå - jag har typ 4 vänsterfötter :)4 kommentarer:

 1. Vi kan övertala tillsammans för jag har försökt övertala Curtis till det i över ett år men han har fått för sig att salsaklubbarna här är nån sorts swingersklubbar (bortförklaringar?) så det går sådär..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni var ju supersöta när ni dansade :) Hoppas du lyckas övertala honom. Har du provat att muta ?! ;)

   Radera
 2. Ahh, i love to dance salsa!! Det ar sa ju kul...:) Dock har jag aldrig tagit nan kurs... ar mer sjalvlard...haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser kul ut. Jag saknar rytmkänsla, men det är så många som säger att dansa - och ta kurser i hop är så kul - och jag börjar tro dem. Plus att salsa musiken gör det svårt att sitta tilla överhuvudtaget :)

   Radera