torsdag 26 juli 2012

Drömmen i natt ...

... var riktigt trevligt :) Jag drömde att jag fick ett e-mail i från University of Michigan Hospital där de erbjöd mig en tjänst som psykiatrisjuksköterska. Till saken hörde att jag inte ens varit på intervju utan bara sökt  jobbet :) Jag tänkte nog lite (i drömmen alltså) att antingen är de desperata eller så är jag så bra så att jag inte ens behöver intervjuas hahahaha.

Men känslan av att få ett sjuksköterske jobb bara så där var helt enkelt så jäkla underbar. Det var som att allting bara föll på plats och jag blev helt rofylld - i drömmen alltså :)

Vore ju helt underbart om detta nu bara kunde hända i verkligheten också :) ... och angående mitt inlägg där jag blev förbannad på mig själv för att ha varit så apatisk angående sjuksköterskeansökan - så ringde jag CGFNS som bekräftade att rapporten  bara är giltig ett år!! MEN om man bara har ett engelska prov kvar att göra så gäller den några månader extra. Och jag är anmält och klar till TOEFL i Augusti :) ... så kanske att det ordnar sig!

4 kommentarer:

 1. Jag haller bade tummar och tar for att det ska losa sig och som sagt, behover du nansin nan kontakt pa University of Michigan nursing department sa kan jag alltid hora med svermor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Jag kanske tar dig på orden snart ;)

   Radera
 2. Vad skönt att det ser ut att lösa sig!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, TOEFL och CES rapporten har i alla fall potential att lösa sig ;) Sen e det bara resaten kvar hahahaha :)

   Radera