tisdag 3 juli 2012

... vardagsliv in Ann Arbor

Har haft en ganska bra dag :) Vaknade i och för sig av åskan i ottan, det haglade även som tusan, men lyckades somna om. Skjutsade E till jobbet och åkte sedan vidare till Saline. Hem och åt en sen lunch vid halvt två för att sedan fika med Sandra och " catcha up" allt som hänt de senaste veckorna, tror min mun gick i ett i en och en halv timme hahahaha :)

Efter det åkte vi och letade skor... förstår inte varför det ska vara så svårt att hitta. Enda kravet är att de ska vara snygga, sköna och sexiga, och ha någon for av klack eller helst kilklack! :) Det där med skor börjar bli lite desperat -  måste ju ha ombyte i denna sommarhetta :)

Hur som helst så blev det indisk take out - och denna gång så måste den braiga kocken ha tillagat maten för det var minst sagt fantastiskt gott ... lite slöande i tv soffan med en iskaffe för att sedan tillsammans med E ta en timmes promenad i skymmningen medan eldflugorna leker sina parningslekar ;) ... de är ju bedårande ju - det tar massor av energi för dem att lysa upp, ändå gör de det för att "gör sig fina" och attrahera en partner :)

Imorgon är en ledig dag och även USAs nationaldag ... kanske fortsätter jakten på skor då ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar