måndag 9 juli 2012

Ny vecka...

Helgen gick som vanligt för fort. Grillfest på Lördagen och middag ute på Palio med vänner på Söndagen.  Båda dagarna var vi på " Top of the Park" som är Ann Arbors sommarfestival med gratis konserter på kvällarna. Tyvärr var gårdagen sista dagen på sommarfestivalen - snart är det dags för " Ann Arbor Art Festival" istället :) Där kan man snacka om ett stort jippo - hela city är avstängd på grund av all konst och "krims krams" som säljs :) (Saara & Helena, ett ypperligt tillfälle att strosa runt i AA igen ;) 

Idag har det varit full rulle på förmiddagen, sedan lunch med en vännina i två timmar :) Efter det hängde jag med Eriks chef för ett pass "cardio karate". Det vat riktigt kul :) Jag hade dock inga nycklar med mig och E hade lovat att hålla sig hemma - men när jag kom hem öppnade ingen! Jag ringde honom och bankade på dörren, till och med kastade kottar på fönstret i kontoret hahahaha. Blev arg till slut och gav mig iväg och joggade 5 km istället. När jag kom hem visade sig att Erik hade haft dammsugaren på och därför inte hört mig :) ... En riktigt bra dag alltså ;) 
  

3 kommentarer:

 1. Haha vad roligt det måste sett ut när du kastade kottar på ert hus ;)
  Vad mysigt med festival!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Festival, är kanon, nu väntar jag som sagt bara in nästa :) Våra grannar kollade väldigt konstigt på mig när jag kastade kottar ... Kan tillägga att det är ett rehabhem för krigsveteraner, och det lät som om de inte tyckte att det jag gjorde var rätt ... tror dock inte de känner igen mig som tur är hahaha :)

   Radera
 2. När är den festivalen? Jag åker till Sverige på söndag....:)

  SvaraRadera