söndag 29 juli 2012

... och så var helgen slut

Som vanligt gick det alldeles för fort. Nu väntar en riktigt busy vecka för mig medan Erik tar lite semester :)

Hur som helst, vi har haft det skönt i helgen,  hunnit springa två gånger, kört ett styrketräningspass och ett pilatespass :) Vi slogs om vikterna och träningsbänken, Erik tycker han har första tjing - medan jag hänvisar till att mina muskler håller på att förtvina ;) ... och, jag fick träna under Lördagen, Erik höll med - jag behöver träna :) ... och tack gode Gud för att jag inte fläskat på mig mer än jag har trots minimalt med styrketräning de senaste månaderna :)

I höst funderar jag starkt på att skaffa gymkort :) Riktigt längtar efter att få köra lite pass och ha ett stort utbud av motionsformer även när vintern kommer.

Vi har även kollat in OS, jösses så vältränade alla är - och unga ;) de enda som är i min ålder är beachvolleyboll tjejerna hahahahaha ;) Antar att man nästan är förbrukad efter 25 inom de flesta sporter :)

Annars har vi gjort lite ärenden, grillat och haft det bra :) Njutit lite av det fina området vi bor i, bäst att ta vara på de medans det varar ;)

4 kommentarer:

 1. Jaa dom har tyvärr en tendens att göra det....

  Hoppas du får en bra vecka och hoppas allt du ska göra går bra :)

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig försent såg just en 71åring som tävlade i dressyr samt en svensk som tog silver i lerduveskytte han såg ut som 50

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, jag har tiden framför mig.

   Radera