torsdag 19 juli 2012

Roliga saker jag har gjor den sista tiden, del 1

I helgen som var var vi på Michigans Elvis Festival i Ypsi :) Yeahhhh, jag har väntat hela sommaren p detta och vi var i stort sett med på hela festivalen under Lördagen i 12 timmar! Olika Elvisar uppträdde och sjöng - och det var verkligen världsklass på dem!


Fyra stycken på en gång, inte dåligt!


... och en snygg ensam Elvis! 
Vi försökte verkligen få med oss lite folk, men ingen ville :) Erik påstår att det är för att våra vänner är för välutbildade och att Elvis musik vänder sig till white trash hahahahaha :) I så fall är vi ganska mycket white trash, och Erik har ju till och med en PhD. Är det någon musik som tilltarar en stor skara så måste det ju vara the King !? :) 


Erik äter festivalmat i form av corndog och kaffe ;) Vi lämnade faktiskt festivalområdet i pausen och gick ner och käkade downtown :) Jag blev så lycklig där för de servade supergod cider som tydligen bryggs i Michigan. Och brevid restaurangen så gick den att köpa - jag köpte en 750 ml flaska ;) med äppel/körsbärscider och smugglade in den på festivalområdet - de sålde bara citrusdrinkar och öl där - bläää.

Här kan ni se hur vi hade det förra året på samma festival ;) 

6 kommentarer:

 1. Björn skulle varit stolt över dig som åker till en Elvis festival

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... hann hade nog gärna hängt på ;)

   Radera
 2. Att åka till USA för att se Elviskopior är lite som att gå över ån efter vatten. I Sverige har vi ju Eilert Pilarm, världens främste Elvisimitatör.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha Janne du e för rolig, har aldrig hört talas om gubben så jag kollade upp honom :) ... det var verkligen värt att åka till USA för att kolla in Elvis imitatörer :) Men slår vad om att du har en LP med Eilert ;)

   Radera
 3. Haha! Vilken kul grej! Har aldrig esn hort om den festivalen... Gillar Elvis mycket sjalv faktiskt...

  Kram

  SvaraRadera