måndag 19 november 2012

Happy Monday

Ny vecka - som kommer att bli riktigt bra :) Det är ju Thanksgiving på Torsdag - yeah vad mysigt det ska bli. Ännu ett tillfälle att umgås och äta gott :) Har dessutom "blivit" ledig Onsdag och fredag, så gissa vem som ska "Black Friday shoppa. Försöker övertala Erik att hänga med. Han tycker att han har tillräckligt med kläder ( vilket är ganska sant, det är MYCKET lättare att handla åt honom än mig ). Men försöker få honom att förstå att han måste följa med som smakråd - så att han kan hjälpa till att styla mig så jag blir som den "babe" ;) jag vill vara istället för bara tråkig :)


Veckan började rätt trevligt i alla fall :) Har varit hos två tanter, och jag vet att jag klagar en del över mitt jobb - men det handlar mest om arbetsvillkoren och upplägget av jobbet (tar detaljerna en annan gång) men tanterna är supermysiga och det känns lite som jag har en bunt lite äldre vänninor :) 

Nu ska jag fokusera på kvällens matlagning, ugnsrostade rödbetor med honung, getost och nötter och fläskfile med svampstuvning - känns som jag gör svampstuvning varje gång jag bloggar om mat haha :) 

4 kommentarer:

 1. Antar att du köper din svamp numera.Jag saknar din entusiasm i svampskogen hoppas ni är hemma när det är kantarelldax nästa år.Kommer du ihåg när du gick vilse och jag blev stoppad av millitärer med kulsprutor när jag skulle hjälpa dig tillrätta,du var mitt uppe i en fejkad krigszon,tur att dom var hjälpsamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, det blir enbart köpta championer, har fortfarande inte hittat kantareller här- Varken i affären eller skogen :)

   Jag saknar verkligen svampplockningen - klarar knappt av att se bilder på kantareller längre hahaha - din syster är expert på att sprida bilder på facebook!

   ... hahaha, ja självklart kommer jag i håg när jag gick vilse, fy sjutton vad läskigt det var, och superdålig mottagning på mobilen - tur att militärerna var snälla ;)

   Radera
 2. Black Friday shoppa? Du ar ju galen! Vi firar Thanksgiving i Detroit hos kusinerna sa det blir nog ett besok till IKEA lordag morgon pa sin hojd...

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte e jag galen, det är superskoj ju :) Har IKEA Black Friday sale ?!?! yiiiii

   Radera