tisdag 6 november 2012

På tal om "Beautiful Wrecks" ;)

Min Saline klient, hon med loppor - ja lopporna verkar borta - och det är ju faktiskt inte hennes fel att hon hade loppor heller för den delen - så inget ont om henne :)

Hur som helst, de senaste tre veckorna har hon upplevt att grannen spelar galet hög musik, speciellt på nätterna. Hon har tagit med mig och flera andra för att lyssna på detta utanför grannens dörr, men ingen hör något. I dag pratade jag med dem som tar hand om komplexet hon bor i , och de sa att ingen annan har hört något! Men eftersom min klient knappt kan sova för att hon håller på att bli tokig av oväsendet så kontaktade jag hennes dotter i dag via sms.

Dottern tycker det känns lite konstigt att ta henne till doktorn på grund av musik som ingen annan hör. Dessutom så försvinner musiken när hon lämnar lägenheten. Vet inte om dottern driver med mig eller inte, men tydligen så dog damen som bodde där innan i lägenheten. Och ett förslag är att ta dit ett medium?! Jag är inte den som är den, utan jag är på, rökelse, vigvatten, medium, vad som helst :) Spännande att det händer lite ut över det vanliga på jobbet ;) Dessutom önskar jag min tant lugn och ro på nätterna, måste vara galet frustrerande. Skumt med hörselhallucinationer när hon inte visar några andra tecken på psykos?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar