lördag 13 april 2013

Lugnaste Lördagen ever ...

Har verkligen inte gjort ett dugg idag. I morse när jag vaknade hyfsat tidigt började det att snöa - det satte liksom stopp för all utomhus aktivitet idag. I stället så inväntade vi en snubbe som skulle komma och installera kabeltv ?! som E beställt. Tydligen så går vårt internetabonnemang ut nu snart och kommer att bli dubbelt så dyrt om vi inte ändrar det. För tio dollar mer i månaden kunde man få kabeltv, med HBO inräknat och något Netflixliknande  ?! kanal, samt snabbare internet.

Nu är det ju så att jag försöker att inte fastna framför tv:n om det inte är något specifikt jag verkligen vill se, så det känns inte direkt som detta är något vi inte behöver. Dessutom visade det sig vara mest skräpprogram på alla kanaler med dålig bildkvalitet och fel format, dvs alla ser tjocka och korta ut, och detta går inte att ändra. Som tur var har man 30 dagars öppet köp, och vi har redan bestämt att detta åker tillbaka. Vi är nöjda med den gratis tv vi får genom luften i HD kvalitet, även om det är få kanaler så räcker det gott och väl :) 

Som sagt en lite långsam dag, (kanske bra ibland ?) med en god middag bestående av rester och en Irish coffee som efterätt :) Grädde, kaffe och alkohol;) kan inte bli bättre. ... för att inte glömma kanelen;) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar