måndag 1 april 2013

Påsken kom och gick ...

Jag försår inte varför påsken firas så dåligt här i USA när alltind annat firas till förbannelse :) St Patricks day med fula gröna prydnader överallt, Thanksgiving med plaskalkoner i trädgården, för att inte tala om Halloween och julen där man inte spar på någonting. Men påsken passerar nästan omärkt förbi.

Jag älskar påsk, det är tiden när man dekorerar med björkris och tulpaner. Våren kommer och man myser i solen med familj och vänner samtidigt som man smaskar på en massa god mat!

Hur som helst var vädret riktigt fint så det blev några joggingturer runt Bandemer park. På Lördagen gick vi ut ett gäng lite spontant sådär  och åt indiskt. På söndagen tänkte vi shoppa lite hushållsprylar men till vår förvåning var både Pier 1 och Homegoods stängda?! :) Blev en liten påskmiddag med sill, potatis, ägghalvor med räkor och så pilgrimsmusslor till förätt :) Det var den påsken, inte så påskig men riktigt trevlig endå :) 


7 kommentarer:

  1. Det behöver inte vara storslaget för att vara bra :) låter som en mysig påsk!



    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är sant :) Ja det var mysigt, saknade riset dock hahaha.

      Radera
  2. Låter ju som en jättemysig påsk i alla fall. Håller med. Konstigt att påsk inte firas mer här då allt annat firas så extremt. Dock när man har barn så blir det mycket leta ägg och påskharar och grejer. Jag måste handla dekorationer till nästa år. Har ingenting!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja med barn så blir det på en roligare nivå ... har alltid undrat vad det e för ägg man letar ? ;)

      Du får be Lilja rita något fint till nästa påsk, och färglägga lite ägg ;)

      Radera
    2. Samma här haha. Tydligen kan det vara vanliga kokta ägg som oftast är färgade i olika färger eller så är det små plastägg med godis och grejer i. Jag hade heller ingen aning så jag fick fråga :). Ja nästa år blir det massa påskpyssel, äggjakt, äggmålning och fina målningar.

      Radera
    3. ... vad gör man med de vanliga kokta äggen då ? Äter dem ? ;) Måste vara roligare med ägg med innehåll :)

      Radera
    4. Ja haha tror det. Att man äter de. Verkligen mycket roligare med ägg och innehåll!

      Radera