tisdag 23 november 2010

Snart Helg igen ;)

På Torsdag är det Thanksgiving! Den största helgen i USA! Man firar att de engelska pilgrimerna inte frös ihjäl den första vintern de spenderade i USA! - och därav tacksamheten:) Man firar helgen genom att vara tacksam och äta kalkon. Funderar på att köpa och tillaga kalkon, men känns lite fånigt med en gigantisk kalkon till två personer! ... men ska kolla om det går att få tag på en liten kalkon i morgon - bäst är att titta i de affärrna där de har ekologisk mat! Av någon anledning brukar de kalkonerna vara mindre, hmmm undrar varför - inga hormoner förhoppningsvis! 
Erik är så söt, han tycker inte att jag kan uttala "thanksgiving", han säger att jag uttalar det tanks-giving = det man gör i Irak ;) Istället ska man säga tthhhhaaaannnksgiving!
Fredagen efter Thanksgiving kallas för Black Friday. Det innebär den oficiella starten på julhandeln och vissa affärer öppnar vid midnatt eller i ottan och i stort sett ger bort varor till de kunder som kommer först :)  Det ska tydligen var riktigt MYCKET folk i affärerna den dagen! Vi behöver verkligen fynda en GPS, men vi får se om vi vågar oss ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar