tisdag 26 april 2011

Cottage Inn

I kväll var vi ute och åt med hyresvärdarna eftersom det var visning av huset. De har en 1 1/2 årig dotter som är en av de sötaste ungar jag sett. Hon hade inte sovit middag i dag på dagis så hon var väldigt kinkig under middagen. Först var hon grinig och sen blev hon övertrött och speedad. Det var jättesynd om föräldrarna för de fick inte äta i fred och de vågade inte säga till ungen heller eftersom de inte ville ställa till med en scen i restaurangen.

Jag kan inte låta bli att tycka att hon var ganska underhållande. Hon fick för sig att smaka på all mat och åt rödbetor och stora bitar av fetaost. När hon kom på att fetaosten inte var så god gjorde hon världens min och spottade ut den. Sen ställde hon sig i stort sett på bordet och tvättade händerna i vattenglasen:) hahaha.

Är tacksam över att vi haft hysat väder i dag med uppehåll och lite solsken. Speciellt eftersom det pratats/  varnats om storm, kraftig åska och tornado "watch".  Hoppas det fortsätter att gå mot vår :) Knoppar börjar slå ut och vi har runt femton, tjugo grader i alla fall :) Lovely !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar