torsdag 9 december 2010

Matblogg :)

Har precis varit och handlat lite :) Har köpt lite ingredienser till något jag ska prova att göra i helgen! Något som är supergott! och hör julen till men som garanterat är svårt att köpa i USA. Vi blev bjudna på detta hemma hos Helga, och det var egengjord:) Fick receptet, och har hittat massor av olika recept på nätet! Ska bli kul att prova. Det fattas ett par ingredienser dock ;)

Det finns en affärer i Ann Arbor där man handlar i lösvikt, mest kryddor och mjöler :) Men den är superbra och billig eftersom kryddor verka kosta skjortan i det här landet, och vissa är svåra att få tag på.


Vi har nu (i förrgår) provat på att köpa de berömda smörgåsarna från Zingerman! ( ok jag lär inte komma undan med att jag bara äter kolhydrater under helgerna va ;)

Zingerman är en delikatessaffär som även har en servering och en restaurang. Affären är känd för fantastiska smörgåsar som blivit så populära så de skickar ut de i paket! - man kan alltså beställa de via nätet, och en presenförpackning med alla ingredienser skickas hem till dig så du kan göra din egna macka ;) Förutom smörgåsar har de bageri med fantastsk bröd, sallader, ost och massor som är jättegott! Nackdelen är att det är dyrt - smörgåsarna gick på 27 dollar i hop (190 kr) och det är dessutom så mycket folk som köar för att komma in så vi har haft svårt att ta oss in i förut!

Min smörgås innehöll surkål och kött och Eriks smakade som en hel köttgryta:) De är större än de ser ut! Eriks räckte både till middag för honom och lunch för mig ;)

                                                                                     Kolla här!

2 kommentarer: