onsdag 3 oktober 2012

... bara en vanlig Onsdag

Inget plugg - än och ingen träning har det blvit idag! Panik!!!! ;)
... men har shoppat lite, så nu har vi äntligen en tvättkorg så vi slipper ha tvätten i IKEAs blåa påsar hahahha :) Jobbade fram till lunch, och skulle bara förbi ett par affärer på vägen hem :)

Självklart blev det flera timmars springandes i affärer enda tills det blev dags att hämta upp Erik :) Ikväll har vi lagat supergod mat ihop. Jag gjorde potatisklyftor av "redskin potato" och sallad, och E gjorde  fläskfile med svampstuvning över! Middagen blev helt fantastiskt god. Ibland får man bara sparka vardagsstressen i baken och njuta lite av nuet :)

4 kommentarer:

  1. Ibland är det skönt att bara vara och låta alla "måsten" vara för en stund :) Btw, svampstuvning låter supermumsigt - tack för lite matinspo, det behövs verkligen!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skitsvårt att komma på mat ;) Vi har ätit pulled pork Mån, tis och idag hahahaha - kände att vi behövde omväxling i går ;) Men svampstuvning är underskattat, går att ha till det mesta:)

      Kram

      Radera
  2. Visst är det skönt att göra en vanlig Onsdag till en Lördag idag är det Torsdag ska försöka skapa lite Lördagsmys då helgen bara består av arbete

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, kände bara att det vore mysigt att laga mat i hop och ta det lugnt istället för att bara stressa. Blir att jag kommer hem så pluggar jag, lagar mat (värmer pulled pork hahaha) går ut och springer innan det blir mörkt - blir mörkt tidigt därav stressen ;) ... för att sedan träna och helst hinna plugga någon timme på det!

      Hoppas du får en bra arbetshelg :) Jag har sagt nej till helgjobb, - och man får ingen ob här - det du!

      Radera