måndag 22 oktober 2012

Lugna gatan ...

En gång i tiden när jag jobbade natt på ett äldreboende så hade jag en helt underbar jobbarkompis som hette Birgitta. Hennes favorit utryck  var just "det är lugna gatan här", dvs när det var lugnt :)

Lugna gatan kan man väl säga att det varit här i helgen. Lördagen sov vi i stort sett bort, det händer ytterst sällan att jag vaknar närmare 12 nu mer!! Sen har jag tillbringat timmar med att måla IKEAs buget nattduksbord. Jag målade i två färger, vitt och blått. Vilket innebär en massa extra jobb, det vita, kladdar över på det blåa och det blå på det vita och så duttar man i all evighet :)

Mer irriterande var att när jag var på IKEA förra veckan så lyckades jag bara köpa en sån där upphängnings skena för gardiner - vilket så klart inte funkar, det ska ju vara en på varje sida av fönstret. Och lamporna jag köpte till nattduksborden - jag fattar verkligen inte vilka glödlampor som passar, hittar inga i affärerna med beteckningen E12, som IKEA säger att det ska vara ?!

Sen har vi kollat massa tv också - Satte på Gardells serie som går på svt play i går. Jösses, den lämnade verkligen efter sig en bitter eftersmak, den var ju väldigt hemsk och sorglig - handlar om hur homosexuella lever i 80 talets Stockholm och hur AIDS spirids bland dem. Usch, sorgligt - man vill bara skrika, "använd skydd för fasiken"!!

... har kollat mycket svenskt tv sista tiden, Trinny och Susannah, Hollywoodfruar, Det okända, Halv åtta hos mig, såg vi förra veckan också. Mest för att Eriks förra jobbarkompis dotter var med - och vann! Tycker hon gjorde riktigt bra ifrån sig, däremot blev jag irriterad på att hon gav alla andra sååå låga poäng. Luktar lite taktik, och tycker bättre om när någon som själv varit generös med poängen vinner :)

Spännande helg va ;) ?

2 kommentarer:

  1. Verkar som en helt OK helg för mig tycker om när det är "lugna gatan"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var en okay helg :) Men jag vill gärna att det händer "något" varje helg - så den inte bara rinner iväg. I och för sig var vi ute i parker, både Lördag och Söndag - och sprang :) Men men , kul med action ibland oxå :)

      Radera