tisdag 30 oktober 2012

Videoblogg


10 kommentarer:

  1. Haha nej fy fasen vad otäckt...allt jag kan tänka nu är att vi ju kramades för nån vecka sedan och kliar det inte liiiite i min hårbotten trots allt? ;) hehe..

    Har äääntligen läst ifatt och uppdaterat mig på din blogg, jag har hållt mig borta från allt vad bloggar heter ett bra tag nu. Jag tycker det är roligt att ha mycket att läsa på en gång så jag väntar nog med att titta in igen :D

    Mitt nästa filmprojekt är om en och en halv vecka, ska spela in scener i en film med Eddie Furlong (Terminator-killen) men så läste jag att han greps på flygplatsen i LA i går (troligtvis på väg hit) och sattes i finkan för domestic violence så nu vet jag inte hur det blir med filmen. Ja jösses, dessa filmstjärnor alltså...drama både på och utanför duken ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, hade faktiskt varit hos den damen innan vi träffades ;)

      Kul att du håller dig sysselsatt ;) Hehe, lite lustigt att du får kolla skvallerpressen för att ta reda på om jobbet blir av ;)

      Vi får ta och ses snart igen!
      Kram

      Radera
  2. Åh no!!! Nu känner jag hur det börjar klia på mig och sitter ju typ 4000 km bort. Fy f!! Kommunikation är liksom inte amerikanerna bästa sida. Konstigt eftersom dom alltid pratar så mycket. Hoppas du/ni inte fått några loppar hem till er. Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skojja inte, kommunikationen suger rätt ofta tycker jag. Tror inte loppor smittar lika lätt som löss i alla fall ;) så vi klarar oss nog! Bra hygien ska tydligen råda bot på det annars, och det ska vi nog klara :)

      Radera
  3. Ahhh vad kul med videoblogg!!! :D Men mindre kul med lopporna... ajajaj! Kan bara tanka mig hur det kanns nar dom berattar det efter sa lange... Fyyyyy sa jobbigt!! Hoppas dom inte flyttat hem till er nu!

    Usch ja... Sandy var inte nadig! Hoppas det inte blev sa mycket skada hos er! Kram

    SvaraRadera
  4. Loppor är äcklig! bLÄÄÄ, Inte du förstås då ;) Såg korten på din blogg, fy fasen, vilken tur att ni klarade er så pass bra ändå!Kram!

    SvaraRadera
  5. Jaa jättekul med videoblogg! :)

    Himla tråkigt med loppor - jag håller tummarna för att du inte blivit smittad!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Fy vad laskigt och att ingen sagt nagot! Tur att ni klarat er utan de sma krypen i alla fall...

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, skulle uppskatta en bättre kommunikation :) Men glad att det verkar vara öveer :)

      Radera