fredag 24 juni 2011

Glad Midsommar !

I dag är det midsommarafton! Tror det är en av de absolut bästa "högtiderna" :) Midsommar handlar om att umgås med familj och vänner, äta gott och ha kul! Har haft många fantastiskt roliga midsomrar bakåt :)

Sen är det ju en magisk natt också :) Man måste plocka sju sorters blommor och lägga under huvudkudden. För att inte tala om ljuset.... man kan festa hela natten lång och gå hem fram emot småtimmarna! ... och det är fortfarnade ljust. Saknar detta magiska ljus som känns som att dagarna är oändliga! Så Thomas när du gnäller över Sverige, tänk då på de underbara sommarnätterna som gör Skandinavien unikt ;) Här blir det mörkt halv tio, vilket gör att kvällarna känns mycket kortare.

Skulle inte ha något emot att vara ute hos Eriks föräldrar vid Hållnäs Kusten precis vid vattnet! Så fint!

 Kommer ihåg förra året när vi firade midsommar där...
Vi hade tidig semester och Erik väntade på besked om han hade fått jobbet här i Michigan :)  Eriks bror Andreas med fästmö var höggravid och väntade på att barnet skule ploppa ut :) ... mycket fokus på det också ;)

En härlig midsommar och sommar!















Sen firade vi vidare i Gröndal :) ... med grill och kubb :)
Självklart vann tjejlaget, trorts Eriks koncentrerade kast :)
Tjejlaget vinner nämligen varje år!

2 kommentarer:

  1. Synd att vi inte kunde spöa killarna detta år
    Igår efter jobbet åkte vi ut och plockade en stor bukett med prästkragar och blåklockor vi hittade lite smultron ochså Thomas kom på att han plockat på ett ställe så vi åkte dit men hittade inga dom växte på buskar sa han,det var hallon han pratade om.Får nog ha lite undervisning om djur och natur i sommar,undrar om det var ett lodjur han såg i vintras?

    SvaraRadera
  2. Haha :) Ja smultron och hallon är lite lika ;)

    SvaraRadera