måndag 13 juni 2011

Good Morning :)

Idag ska det bli 24 grader varmt och solsken, ungefär som stärre delen av veckan väntas vara! Helt perfekt för min smak. Över 30 grader var för varmt för mig. Jag orkade inte göra något och vi kunde inte sova. Sen regnade det ett par dagar, och igår var det kallt :)

Lördagen var bra:) Erik hade bjudit över Jake och KeDan på grillning och ville verkligen att det skulle tajma så vi kunde sitta ute hahaha :) Om det skulle bli dålig väder ville han flytta middagen:) ... men det går ju inte så vi chansade på Lördagen och vädret var perfekt :) Och vår porch är verkligen så mysig:) sen blev det ju även singstar vilket inte är fel :)

Denna morgon på Hiscock, grönt och lummigt :)








I dag har vi varit på banken på morgonen. Våra visakort blev spärrade i Onsdags, och gick inte att använda!? Det visade sig att banken spärrat de för att skydda oss eftersom någon ställe där vi handlat hade snott massa kortnummer och använt dem! Så idag fick vi nya kort. Det roliga var att när vi kom in på banken så sa ombads vi att sitta ner. En minut senare sa de " Dr Hellstrom vi can help you now" eller något sånt,,, Hur sjutton visste dem Eriks namn ????? Vi presenterade oss inte, utan sa bara att vi skulle hämta ut visakort. (Det är massor av människor som hämtar ut visa kort så de kunde inte gissa pga det) Sen låter ju alltid titeln Dr så kul hahahaha :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar