måndag 3 december 2012

MåndagMycket tät dimma i Ann Arbor idag. Hela långa dagen, inte en skymt av solljus, antar att det är så här det känns att bo i Storbritannien.

Måste ha kaffe mellan tant ett och tant två. Oftast blir det Starbucks, men då får man åka den lite längre vägen, vilket har blivit svårt sen de började med vägarbete där för ett tag sen. Så idag blev det McDonalds, inte lika fint skumm ;) men latten smakar mycket mera!


Jobbat klart och rockar loss till "Shiny Happy People" med R.e.m. Lägg märke till att jag har jeansjacka :) Japp, den 3e Dec och vi har 16 grader varmt! 

6 kommentarer:

 1. Hemma i Sverige tyckte jag Donken hade väldigt god latte men sen vi flyttade hit har jag inte druckit latte därifrån - dels för att Donken här i USA är ganska sunkig ( jämfört med hemma i Sverige ) och sen finns ju Starbucks & Coffebean som är mycket bättre :)

  Vi har också bara tunna jackor på oss här borta :) Känns absurt - dom hemma i Sverige har minusgrader och dunjacka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Generellt är Starbucks bättre ;)Coffeebean har vi inte här vad jag vet. Men det är lustigt, för jag tycker det smakar så olika beroende på vilken McDonalds eller Starbucks man går till och vem som gör den.

   Ett par gångar har jag faktiskt gått tillbaka med latten på Starbucks för att det varit mycket skum men ingen kaffesmak. Och några gånger i somras fick jag fantastiskt kaffe på Donken ;) ... Dessutom smakar Trader Joes egna mörka kaffe nästan identiskt med Starbucks märkrostade kaffebönor :) Kinkigt det där med kaffe :)

   Radera
 2. Låter helt underbart!
  Här är det snökaos och kyla, brr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är såååå tacksam för dessa varma dagar, men tyvärr så vara det inte för alltid, det e en del snö i prognosen här också .

   Radera
 3. Visst ar det helt galet varmt? Jag har liksom inte fatt nagon riktig julkansla annu... Behover lite sno snart tror jag... :0)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att värmen inte kan stanna bara ;)

   Radera