tisdag 4 oktober 2011

If I could Dream...

Erik blev i dag uppringd av ett företag i San Jose som vill höra sig för lite om hans intresse. Självklart är inte det relevant just nu eftersom Erik har skrivit på t.o.m sista Augusti nästa år. Efter lite nogrannare koll vet jag inte heller om Erik tyckte att företaget var tillräckligt intressant.

Men jag kunde inte låta bli att kolla upp San Jose och bostadsmarknaden där hahaha. San Jose ligger alltså en timme sydöst om världens vackraste stad San Francisco och har över 300 soldagar om året. Det blir inte kallt på vintern och det är fantastiskt underbart vackert där. Californien ger mig alltid det där pirret i magen och får mig att känna mig lite vimmerkantig. Tänk att få se solen nästan varje dag! Det är ju helt fantastiskt! Vi skulle kunna skaffa oss ett litet California hus :)

Jag skulle kunna plugga på universitetet där.


                                                      Kolla in vackra solnedgångar .


Njuta av den vackra naturen och kusten.

                                                        Att drömma kostar inget ;)

2 kommentarer:

  1. Även om det inte blir 300 soldagar för er så måste det kännas bra för Erik att vara eftertraktad på arbetsmarknaden

    SvaraRadera
  2. hm, är mer intresserad av 300 soldagar än Eriks attraktion på arbetsmarknaden ;) Varför ska han ha karriär när inte jag har någon ?!?!

    Häääähää, näää så bitter e jag inte. Företaget som letade hade hört att några professorer slutat på universitetet och misstänkte att folk ville röra på sig. Så de kollade runt på universitetet i allmänhet.

    Sen jag ändrade om i mitt CV på monster har folk hört av sig till mig oxå :) haha, tyvärr e de dåliga på att läsa, för samtliga jobb finns i andra stater, och då tyvärr inte CA ;)

    SvaraRadera