onsdag 26 januari 2011

Dagens Outfit

Det är en väldigt grå dag, men ganska varm, bara minus 2 :) Passade därför på att ta en härlig promenad! Jag står och balanserar på soffkanten och ramlade precis ner efter kortet togs ;) Men posen är suspekt lik den jag hade när jag åkte skridskor.

Även outfiten har synts förut :)

Har alltså på mig:
Mössa: Åhlens
Jacka: Dunjacka från Tommy Hilfiger
Byxor: Jeans från Old Navy
Strumpor: M Den

1 kommentar:

  1. Ja, trakigt men sant sa ser det ut att vi ska fa annu mera sno nu... borjade idag redan vilket resulterade att vi fick ga hem tidigare fran jobbet... nu ar det lite uppehall, men ska komma en heeel del i natt tydligen. Sen ska det tydligen vara soligt imorrn igen men borja snoa pa fredag igen och forsatta i helgen.... sa jag far nog vanta ett tag till pa varen..:P

    I sverige ar jag uppvuxen pa ett liiiiitet stalle som heter Bro... inte manga som hort talas om det nar man sager det, men det ligger mellan enkoping och sthlm... mina foraldrar bor nu i Orsundsbro (mellan enkoping och uppsala) sa det ar dar i krokarna jag ar nar jag ar hemma och halsar pa for det mesta! Vart ar du ifran?

    Nat jag gillar med CT, ar att vi har alla arstider har, men vintern ar kort och koncist. Varen kommer tidigare har och ar langre... helt lagom skon. Ibland kan vi dock fa runt 30grader i april redan, men det ar en skon varme, utan den jobbiga fuktigheten vi kan fa pa sommarn.

    SvaraRadera