söndag 30 januari 2011

Sista helgen i Januari

I fredags bjöd vi över Eriks arbetskamrat med familj på middag. Det blev flygande Jakob och äppelpaj. Jag hade gjort alldelles för mycket mat, och en gigantisk äppelpaj som tog evigheter att grädda. Ville verkligen att pajen skulle få färg och märkte inte att det rann över massor i ugnen. Rätt var det var blev lägenheten plötsligt rökfylld och brandvarnaren tjöt så vi blev döva på köpet. Sen fick vi vädra så det blev svinkallt.
Luften var fortfarande tjock ett dygn efteråt och har känt mig irriterad i halsen hela helgen :(

I går skulle vår hyresvärd byta termostat till pannan, vi skulle få en modern som gick att programmera så vi kunde ställa in hur varmt vi vill ha när vi vaknar osv :) Hyresvärden är väldigt snäll och trevligt, men väldigt långsam. Efter att ha skruvat bort den gamla termostaten fattade inte han hur den nya skulle sitta. Han och Erik försökte hitta alternativ och prova olika vägar. Men det slutade att de satte dit den gamla, som inte funkade, så det blev den nya, som inte heller funkade som den skulle haha. Det hela tog nästan fyra timmar eftersom han tappade skruvar som försvann i heltäckningsmattan, och han sprang hem till sig flera gånger för att hämta grejor:) ... så han kommer tillbaka idag för att ev byta ut den nya:)

Idag jobbar Erik hela dagen:( Vi skulle egentligen åkt och tränat på ett gym som har öppet hus, men eftersom Erik lade ner flera timmar på pannan igår hinner han inte det idag. Jag vet inte om jag vill åka själv, och minn hals känns lite så där ...

...så istället sitter jag bara här och väntar på bättre tider ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar