torsdag 3 februari 2011

Promenad

International Neighbors hike blev inställd på grund av att det var för mycket snö där vi skulle gå :) Vilket skulle bli en work out istället för hike:) Inte så troligt att de plogar i en park eller i skogen ;)

Men eftersom jag inte varit utanför dörren sen Tisdags så kände jag att jag verkligen behövde komma ut, speciellt eftersom solen sken :) Väldigt härligt och uppfriskande.



2 kommentarer:

  1. Ser ut att vara en jatte fin dag! Man behover komma ut lite! Kande det jag ocksa da jag jobbade hemma bade i tisdags och igar. Vi klarade oss iallefall undan den varsta snon... vi fick is istallet..:O

    Tycker det ar sa kul att lasa om hur det ar pa andra stallen da USA ar sa stort och det skiljer sig sa valdigt fran stalle till stalle! Svart att tro att man ar i samma land ibland! Vi bor ju inte langt utanfor NYC, och dar ar ar det ju folk fran hela varlden i stort satt. Har ar det valdigt blandat ocksa.. polacker, tyskar, valdigt manga syd amerikaner! och en hel del skandinaver faktiskt... var forvanad over hur manga svenskar det ar har runtikring!

    SvaraRadera
  2. International neighbours, det låter nåt det. Jag hoppas hitta nåt liknande i West Bloomfield :)

    SvaraRadera