måndag 21 januari 2013

Nu får det vara slutätet

I går kväll började Ann Arbor restaurant week och vi gick ut med par vännner och åt på the Earl, en av stans bästa restauranger enligt mig - lite dyr till vardags men under restaurant week sätter de ihop en trerätters meny för 28 dollar. I går åt jag en sallad, inbakad lax med spenat och rostade grönsaker och basilika sås - såååå gott, och en av de bästa creme bruleerna jag någonsin ätit! En väldigt trevlig kväll hade vi.MEN, nu räcker det, nu jäklar ska jag skärpa mig gällande kosten. - För jag går bara upp i vikt trots att jag försöker med det motsatta. Äter inte mycket carbs alls, och har skippat all vin till maten i veckorna ;)  

Samt att jag styrketränat i stort sett varje dag i flera veckor så jag fattar inte hur det är möjligt att gå upp i vikt, men får skyllla det på förra veckans filmjölkslimpa och alla muskler hahahaha. Eller så kanske jag bara ska äta mindre och köra lite förbränning iställe för styrketräning ?!? Antar att få personer blivit smala av mycket mat och styrketräning ;) Skulle gärna ut och springa men tror jag är för mesig, det ska  bli en superkall vecka med massor snö, brrr. Borde kanske bara bita ihop och börja gå morgonpromenader ...

4 kommentarer:

 1. Åh vad gott det lät med den trerättersmiddagen. Inte helt fel. Ja Gud det är ju så svårt att hålla träningen och kosten alla gånger!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... ja speciellt med god mat ;) Får satsa på asllad framöver ;)

   Radera
  2. Inte helt lätt kanske :)...

   Radera
  3. hahaha, beror på hur gärna man vill ;)

   Radera