tisdag 13 mars 2012

Shorts Premiär

Det kan faktiskt vara så att våren har kommit. Det är hela 63 grader F / 17.2 C ute :) och strålande solsken!
Hela veckan ska vara hyfsad varm verkar det som - lovely! 

Så idag var jag faktiskt ute och sprang i shorts, hade kunnat ha ett linne till egentligen,(har sett folk i shorts när det är minus 10 grader) men tror det skulle bli en allt för stor chock för omgivningen att få se så mycket blek hud på en gång ;) 

Det kanske är dags snart att vårstäda porchen :) ... och ha grillpremiär! I morgon ska det bli 21 grader varmt so who knows ;) Försökte övertala E att grilla i helgen, men han tyckte det var för tidigt - mes ;) 

10 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt med veranda :)
    Hoppas det blir grillat ändå, det är ju så himla gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yepp ;) Ska styra planerna åt grillhållet i morgon:) Veranda är kanon då har man någonstan att ta vägen när det är bra väder, och det är supermysigt att sitta ute och äta :) Delar av förra sommaren var tyvärr så varm så att det bara gick att vara ute morgon och kväll, hoppas på mer "lagom" väder i år!

      Radera
  2. Visst ar det underbart? Vi grillade i sondags... Har borjas det tidigt... :0)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhh härligt! Söndagen var tillräcklig fin för grillning ;)

      Kram

      Radera
  3. Vi hade grillat året om om det inte var för att vår gasgrill gick sönder i höstas! Nu har vi köpt ny tändningsanordning som G ska installera och sen kommer vi börja grilla som galningar ;) Det är ALDRIG för tidigt! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Näää, det är det inte! Jag älskar att grilla ;) Men mitt i vintern vette 17 ;) ?!

      Radera
  4. Jag är övertygad om att du kan fresta Erik att ha grillpremiär han är väl aldrig omöjlig när det gäller god mat. Men här dröjer det nog lite möjligen vid lunch vi har runt 10 plus men kvällarna är lite kyliga

    SvaraRadera
    Svar
    1. hahaha, näää Erik är inte omöjlig gällande god mat - snarare tvärtom ;) Speciellt om han inte behöver laga den själv ;)

      Hoppas ni också får lite värme snart, 10 grader är inte så illa :)

      ... det är mycket varmare än det brukar just nu, men jag klagar inte på värmen även om jag blev svettig av att gå till affären !!! - och det var inte på grund av att det var juobbigt, utan varmt!

      Radera