söndag 25 mars 2012

Texas Chili con Carne

Jag gjorde ett långkok i helgen - kul med lite omväxling dessutom. Man kan ju inte äta tacos jämt ;)
Det blev en stark och god chiligryta, nu har vi ätit den i två dagar så nu fryser vi resten :)

Om man bara äter lite bönor och nachochips så är det ganska low carb också ;) Recept hittar ni här




 Tre huvudingredienser!, massor av KÖTT som man skär i bitar och bryner i BACONFETT, för att sen hacka i ett gäng färska JALAPENOS :)

Hade en brännande och svidande känsla på fingrarna många timmar efteråt :)

Supergott tillsammans med lite grönsaker, lök, ost, gucca bönor och nachochips :)

6 kommentarer:

  1. Ha ha, vi åt precis samma sak i helgen :-) Och ja, det sved om fingrarna efter att ha hackat jalapenjo :-)

    SvaraRadera
  2. Använder du crockpot/slow cooker eller bara i vanlig kastrull? Jag har lust på en crockpot men vet inte riktigt vilken jag ska köpa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nää, jag använder bara vanlig kastrull - har oxå funderat på en crockpot hahahaha, men samma här - vilket märke? vilken storlek ? ;) ,,, men verkar rätt smidigt i alla fall - förutom att vi verkligen har noll förvaringsutrymme.

      Radera