Det blev en stark och god chiligryta, nu har vi ätit den i två dagar så nu fryser vi resten :)
Om man bara äter lite bönor och nachochips så är det ganska low carb också ;) Recept hittar ni här
Tre huvudingredienser!, massor av KÖTT som man skär i bitar och bryner i BACONFETT, för att sen hacka i ett gäng färska JALAPENOS :)
Hade en brännande och svidande känsla på fingrarna många timmar efteråt :)
Supergott tillsammans med lite grönsaker, lök, ost, gucca bönor och nachochips :)
Sounds delicious!:)
SvaraRaderaDet är det ;)
RaderaHa ha, vi åt precis samma sak i helgen :-) Och ja, det sved om fingrarna efter att ha hackat jalapenjo :-)
SvaraRaderaCoolt! och riktigt gott :)
RaderaAnvänder du crockpot/slow cooker eller bara i vanlig kastrull? Jag har lust på en crockpot men vet inte riktigt vilken jag ska köpa :)
SvaraRaderaNää, jag använder bara vanlig kastrull - har oxå funderat på en crockpot hahahaha, men samma här - vilket märke? vilken storlek ? ;) ,,, men verkar rätt smidigt i alla fall - förutom att vi verkligen har noll förvaringsutrymme.
Radera