fredag 25 november 2011

Black Friday, and we survived

I dag är det den största shoppingdagen i USA :) ... jag tog med Erik och åkte till Great Lakes crossing Outlet... :) Vi var där i ca 6-7 timmmar !?!?!?! vilket är helt otroligt :)

Erik shoppade ett par skitsnygga snobbskor, (Erik har blivit besatt av goodyear welted skor, God damn it Lars som tutat i honom dessa snobberier) Ralph Lauren lammullströja, två skjortor av samma märke, ett par skinnhandskar, en röd snygg varm röd tröja. Lilla arbetslösa jag, jag shoppade ett par jeans för 22 dollar ;)) .... hahaha, nä, hittade inte så mycket jag ville ha.... Men shoppingen fortsätter i Ann Arbor ;) Vill ha ett par skitsnygga stövlar som funkar när det är snö ute och som dessutom får min  min bakdel att se snygg och smärt  ut :) wish me good luck ....

4 kommentarer:

 1. Jag är säker på att bakdelen är snygg i vilka skor som helst :) Och Black Friday var verkligen galet, men kul att se..

  SvaraRadera
 2. Tack Nadja ;)

  Vi åkte iväg och shoppade strax innan lunch och kom tillbaka vid 8 på kvällen hahaha :) Hade fatiskt föreställt mig Black Friday ännu värre;) men det var inte så galet trångt, bara lite.

  SvaraRadera
 3. OMG. Att ni orkade! Vi gömde oss hemma och satte inte en fot utanför huset :) Får panik av folkmassor så jag har på känn att Black Friday knappast var någonting för mig.

  SvaraRadera
 4. Mikaela, tror det beror lite på vilken tid man är ute:) Vi jagade inga dealer, så det var faktiskt inte så farligt med folk när vi var ute :)

  SvaraRadera