måndag 21 november 2011

Cup Cake Station

Kom inte på något bra middagstips i kväll. Där emot så är det ju Måndag - vilket innebär att Blue Tractor har hamburgare för endast 2.95 :)

Det var länge sen vi åt burgare ;) ... så vi drog med Ligia och Andrej och gick ut och åt, vilket var väldigt trevligt. Efteråt gick vi till the Cup Cake Station och drack kaffe, var tvungen att prova en liten chocolate cheesecake mini cupcake som jag delade med Erik, det blev en tugga i var :)

Down town Ann Arbor var pyntat med massor av små ljus i alla träd, man får verkligen jul/myskänslor :) Funderar på om man ska pynta något utvändigt på vår altan, eller om man ska spara på elräkningen ;)  ?!
Erik tycker att vi ska spara på elen, men än är inte sista ordet sagt :)

Amerikanerna är verkligen galna, de har redan tagit in julgranar (i alla fall en del) . Lite tidigt kanske, man kan ju vänta till efter Thanksgivning :)

2 kommentarer:

  1. Åh, downtown Ann arbor är ju så himla mysigt. Var ni förresten på FestiFools festivalen i våras? Annars tycker jag att ni ska ta er dit i vår, supermysig grej.

    SvaraRadera
  2. Näää, vi lyckades missa den sist :) ... men till våren ska vi nog lyckas ta oss dit :)

    Down town är verkligen toppen, älskar alla restauranger, och det bästa är att vi kan gå dit på tio minuter :) I somras gick vi sena kvällspromenader till down town och bara spanade in läget;)

    SvaraRadera