måndag 28 november 2011

Turkey times is over

Thanksgivinghelgen har varit härlig! Bara det att Erik har fått fyra dagars ledighet istället för två :) Och jag tror inte ens man förväntas jobba under Thanksgiving, utan man bör nog vara ledig :) 


Vi har haft det bra och umgåtts - både med varanda och lite vänner ;), shoppat, kollat på film och ätit kalkon förstås! Massor med kalkon, och mat:) Precis som man ska:)  Gjorde en sweet potato gratäng med nötter och marshmallows. Var tvungen att prova för att det såg sådär supersötsliskigt amerikansk ut. Trodde att det skulle bli halväcklig, men det var faktiskt jättegott! Kanske börjar vänja mig vid allt sött :) 

Men nu är det back to reality ;) ... och känner att det vore skönt att bli igång sparkad, eller ännu bättre, tänk om man vore som en duracellkanin och någon bara kunde vrida upp en efter helgen ;) 

2 kommentarer:

  1. Vilken mumsig fågel! Jag provade en sweet potatoe gratäng i Arkansas som var full av brown sugar och smör och nåt annat, den var söt som en efterrätt men rackarns god konstigt nog :) Nu blir det dock diet fram till jul hehe..

    SvaraRadera
  2. ,,, oh yeah, brunt socker, grädde, kanel och muskotnöt var det i oxå ;) ... men det var verkligen gott:)

    SvaraRadera