onsdag 23 november 2011

Det känns som det är vår och Fredag ...

Det är stålande sol idag :) vilket gör mig automatiskt lycklig :) Tänkte ut och springa på morgonen men det var lite kyligt så jag åkte och handlade på Trader Joe :) ... Det var redan fullt med folk fast  klockan bara var elva på förmiddagen, det känns i luften att det är helg i morgon. Sen åkte jag till "By the pound" där man kan köpa kryddor/mjöl/te/nötter och allt möjligt i lösvikt. Köpte massor kanel, nejlikor, ingefära, havregryn, mannagryn, florsocker... osv. Är nu redo för adventsbak :)

Passade på att tvätta bilen så den är ren när vi byter däck i morgon, hur nu däcken kan vara rena när jag använder dem :) ... svårt att rulla hem utan däck liksom :) Hoppas jag slipper bada dem som jag blev tvingad att göra förra året ;)

Nu är klockan redan efter ett och jag ska snart ut och springa och träna :) Solen strålar.... Börjar fundera på om jag prioriterar fel saker, när jag är klar med träningen och har duschat kommer klockan att vara mellan tre och fyra. Sen ska jag göra köttbullar till middag och hämta Erik, då är det bara kvällen kvar, och då tänkte jag baka.(Allt plugg då ?!?!) Om jag äter skräpmat och inte motionerar kommer jag att ha hur mycket tid som helst .... hm, som sagt, kanske ska omprioritera :) ... tjock men vällärd :)

Nedan är en bild på Eriks chef Anna, och Eriks doktorand Jake i motorlabbet. De hade gjort någon intervju för radio när Erik var i Washington... visst ser det intressant ut ;)

Professor Anna Stefanopoulou (left) examines a V8 internal combustion engine with students Jacob Larimore and Xinfan Lin at the University of Michigan's Automotive Research Center. The researchers model engine performance to improve efficiency.

Professor Anna Stefanopoulou (left) examines a V8 internal combustion engine with students Jacob Larimore and Xinfan Lin at the University of Michigan's Automotive Research Center. The researchers model engine performance to improve efficiency.


Man kan läsa mer HÄR

3 kommentarer:

 1. Så din make jobbar alltså på University of Michigan? Det hade jag inte förstått, det har han kanske inte men fråga om han råkar känna till Colleen Zimmerman. Hon brukade vara director for major fund and gifts (tror jag det hette) för UM tills hon blev för UM nursing school..

  SvaraRadera
 2. Erik är post doc / research fellow på "mechanical engineering" - autolab så det är nog ett helt annat område än din svärmor :) Han visste inte vem hon var, men vi har bara varit här lite över ett år, och de flesta han känner är inom samma område :)

  Däremot vet jag att Anna, Eriks chef känner en hel del folk på Nursing school :)

  SvaraRadera
 3. Ah, nej jag gissade det men jag tyckte att det kunde va kul o fråga i alla fall :)

  SvaraRadera