söndag 20 november 2011

Sugar Rush

I går åt jag alltså ribs (med brown sugar och sweet baby ray bbq sauce) , löpskaka och glögg :) Sen var våra gäster så vänliga så att de kom en nybaka Apple streusel cake something ... det var en tysk kaka med kakbotten, äpplen och ett jättelager med något som var nötter, smör och brunt socker. Redan efer ett par tuggor kände jag sockret sprida sig via mina vener ;)

I dag till frukost åt vi gårdagens efterrätt, till lunch de söta ribsen och sen har jag småätit av äppelkakan. Hur mår jag nu? Känner mig som en hyperglykemisk typ 1 diabetiker med insulinbrist :) Svettas och har huvudvärk och känner hur det kryper i kroppen och hjärnan. Känns som jag behöver avgiftnig ;) Vem sa att socker inte är lika giftigt som kokain :) ?!

6 kommentarer:

 1. Fortsätt käka socker och så vänjer du dig... Näe, ryyys!!

  SvaraRadera
 2. Hahaha ;) Precis min tanke! Men jösses vad maten kan påverka, man är verkligen vad man äter!

  SvaraRadera
 3. Vad drack du till då.....

  SvaraRadera
 4. Monika,

  Sockerlag ;) hahaha näää.

  Vi drack massa glögg med russin och mandlar. Drack ett rött vin till maten, och kaffe till frukosten.
  Men jag äter LCHF inspirerat normalt, - med lite fusk. Vill jag ha något sött till vardags så äter jag keso med lite honung typ. Jag trycker sällan i mig stora mängder socker, - och det kändes. Jag kan frossa i muffins eller tex lussebullar när/om jag känner för det. Men äppelkakan bestod nog till 90 % av socker, och jag kände mig skakig och sjuk hahaha. När jag bakar amerikanska recept tar jag bort 50 % av sockret för att jag ska tycka det är gott och för att det ska gå att äta utan att få sockerchock.

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Klockren losing av Suddrik! Men det ar sant som du sager, alla amerikanska recept maste modifieras for att bli atbara for det mesta...

  Kram

  SvaraRadera
 6. Helena,
  Ja det skadar inte att modifiera en aning :) Men antar att det är en vanesak, och smaklökarna vänjer sig snabbt :)

  Kram

  SvaraRadera