lördag 19 november 2011

Saturday

Håller på för fullt med att förbereda en middag :) Om en timme kommer det gäster. Har gjort ribs med sötpotatis, cole slaw och tzatziki - repris från förra helgen :) Men varför ändra ett vinnande koncept. Har även gjort löpskaka och glögg. Båda med amerikanska sockermängder ;) I går var vi på middag hos en kinesisk " visiting professor" som hade lagat all mat själv. Han bjöd på dumplings, kyckling och lamm, allt lagat till perfektion :) I morgon blir det till att springa ett maratonlopp hahahaha :)

I dag åkte vi även till Bloomfield Hills på SWEAs julbasar :) Väldigt trevligt att höra massa svenska runt omkring en ;) Det var supermysigt och det fanns pepparkakor, glögg, svenska ljusstakar, svenskt kaffe, kaviar, sill och allt möjligt att köpa :) Ett litet luciatåg kom även förbi :) Träffade på Helena där också :) Roligt att se henne i verkligheten, har annars bara läst hennes blogg. Hon var verkligen supersöt och trevligt och det var riktigt kul att träffa henne, och även hennes make en snabbis.





















Kolla på registreringsskylten på bilen som stod parkerad utanför Sweas julbasar ! :)

3 kommentarer:

  1. Oh, gott! Undrar om jag kanske skulle göra lite tzatziki till Thanksgiving, det är ju så gott. Hoppas middagen blev lyckad! Go Blue förresten, hörde att ni vann i helgen :)

    SvaraRadera
  2. Det var jättekul att träffa er också igår, jag kände igen er direkt :D Kul att ni kom, nu får du allt se till och gå med i SWEA du också! G hälsar så gott, han tyckte också det var roligt att träffa er (hoppas inte han pratade hål i huvudet på er bara, han gillar att prata med folk haha). Kram

    SvaraRadera
  3. Nadja,
    Middagen blev helt ok, lyckades bränna ribsen dock :( Jag älskar tzatziki, men det verkar inte gå hem hos de amerikaner som jag har bjudit :(

    Ja , jag hörde att det hade varit en ovanligt bra match, vi var inte där tyvärr ;)

    Helena,
    Som sagt det var jättekul att träffas :) ... och G lyckades inte bräda den äldre damen vid vårt bord ;) ... hon pratade mycket mer! ;))

    SvaraRadera