torsdag 19 januari 2012

Blogg Utmaning

Fick en blogg utmaning av Nadja som jag tänkte att det kunde vara kul att svara på :) Har sett den cirkulera på flera bloggar och jag ska väl inte vara sämre ;) 

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Då bodde jag i Tierp, "staden" som ska vara så ful att kråkorna flyger upp och ner. Jag bodde sedan kanske ett år tillbaka i min första egna lägenhet :) Jag ville egentligen bo i Uppsala som jag kommer i från men efter att inte lyckats hitta någonstans att bo där bytte  jag ort helt enkelt!

Jag jobbade på ett ett korttidshem för utvecklingstörda tonåringar, och de flesta som jobbade där var i 20 års ålder så vi hade väldigt kul :) Jag drömde om att träffa drömprinsen, skaffa en karriär och flytta till den perfekta staden, gärna i USA:)  

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Just på dagen för ett år sen så verkar det som att jag var på International neighbors möte, lagade bacon och gick på födelsedagskalas (enligt bloggen). Minns att jag körde stenhårt på LCHF vilket gjorde att jag bara åt toppingen på pizzan och nästan svalt ihjäl den kvällen haha.

Annars var det pretty much som nu, förutom att jag är ett år äldre och mycket klokare :)

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Choklad
Kakor
Sa jag kakor?
Mögelost på pepparkaka
Ost

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Haha, jag kan texten till massor av låtar. Jag var en totalt galen textnörd i mina unga år. Jag hade böcker fulla med låttexter, sen satt jag och analyserade och översatte dem i all oändlighet.

Kan nog texten till det mesta Lou Reed och Velvet Underground gjort:) och så klart massor av singstar favoriter som "heaven is a place on earth" "suspicious minds" "life on Mars" :)


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:
Köpa hus 
Investera
Ge bort till familj och vänner
Plugga och starta egna företag
Shoppa som tusan!!!

6) FEM DÅLIGA VANOR
Skruvar aldrig på locket på burkar och flasor (vilket retar Erik haha)
Skjuter gärna upp saker
Fastnar vid den sabla datorn för ofta
Dålig på att höra av mig
Tänker för mycket på hemska saker som typ tornadoes 

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
Äta god mat
Träna
Bli inspirerad
Grilla
Mysa ;)

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA
... svårt det där med aldrig. Men onepiece har jag inte fattat grejjen med. Sen är det väl bra att låta bli att köpa sådant som är osmickrande. Men jag kan nog ta på mig det mesta om jag är snygg i det ;) 

9) FEM FAVORITLEKSAKER
Mustangen
Min laptop
Playstation
Ipoden
Argonen

Skickar vidare till alla som vill :) Men vore kul om icke bloggare som Maud, Frisk och Janne ville svara :) Bara att lämna svaren i kommentarsfälten ;)

2 kommentarer:

  1. Skrev mina svar tidigare idag :) jag blev så glad när det snöade idag för jag vill åka skidor men det bara smälte bort igen och nu har vi knappt nånting kvar. Surt, när man kostat på sig att köpa skidor och allt...grr!

    SvaraRadera
  2. Hur sjutton har det lyckats smälta bort?, det är ju skitkallt! - 14 C här i AA. Men förstår att du vill prova dina skidor :) Ni får åka norrut helt enkelt http://www.crystalmountain.com/ :)

    SvaraRadera