tisdag 10 januari 2012

International Neighbors Painting Group

International Neighbors har ju som bekant massor av aktiviteter och jag var med på många av dem när vi först flyttade hit :) Sen tyckte jag att jag borde satsa på att söka jobb och plugga och att det var en onödig lyx att gå ut och träffa massa människor och göra aktiviteter som inte direkt gjorde mig rik eller framgångsrik hahaha :)

Bara det att efter ett tag så kände jag mig ganska deprimerad och isolerad av att knapp komma ut ur huset. Så nu tänker jag försöka hitta en balans istället. Om jag känner mig deppig och ensam så leder det knappast till att det går bättre att söka jobb eller att plugga, - tvärtom!

Hur som helst så har jag upptagit lite aktiviteter igen :) I dag var det painting gruppen hahaha :) Jag är fortfarande sämst, och vattenfärger är inte min grej. Men jag börjar faktiskt tycka att det är roligt! Så här bjuder jag på dagens bild :) ... tror att det är en gren med körsbär :)


Efteråt åkte jag till "Michaels" som är en gigantisk affär med massor av måleri och pysselgrejor. Köpte två canvasdukar som är 40 x 50 cm för 6 dollar, så till råga på allt är det riktigt billigt! Fyllde även på med akrylfärger och lite penslar :) Har en halvfärdig tavla som väntar på att avslutas - sen har vi forfarande massor av tomma väggar :) Kanske kan få med Erik i mitt måleri också :)

Måste även nämna att i dag är det åtta grader varmt, sol och blå himmel. Folk är ute och joggar i shorts och t-shirt! Helt underbart - man blir ju lycklig!

3 kommentarer:

 1. Oh, jättefin körsbärsgren! Jag hade inte kunnat måla en sån kan jag säga, jag kan inte måla nåt som liknar något på riktigt haha! Jag ser fram emot att få se dina andra tavlor framöver också, visst är det kul att måla! :D

  SvaraRadera
 2. Har för mig att du skrev att Erik ville ha något unikt på väggen medan du tyckte att det var OK med ICEA konst så det här borde väl passa honom mogna körsbär med ett vinterlandskap i bakgrunden målad av dig

  SvaraRadera
 3. Helena :) I know, vattenfärger e för tusan svårt!... och saker som ska se riktiga ut, hm,,, man har ju olika tolkningar av hur verkligeheten ser ut hahahaha :)

  Maud - japp, helt korrekt. Erik har pratat om att ha unik konst istället för IKEA :) Men vattenfärgstavlan kommer inte upp på väggen! I morse gick Erik förbi den , daskade mig på rumpan och sa " Vad fina lingon du har ritat" hahahaha. Det säger ju allt !

  SvaraRadera