söndag 8 januari 2012

Träning vecka 1 2012

Måndag: Pilates, Styrketräning: bröst & axlar.

Tisdag: -

Onsdag: Powerwalk, Styrketräning: armar & rygg.

Torsdag: Styrketräning: ben & mage. Hike med hiking gruppen.

Fredag: Jogg/pw.

Lördag: Jogg/pw. Pilates.

Söndag: Jogg/pw.

Kommentar: Helt okay träning första veckan på året! Bra att jag lyckades få till tre styrkträningspass. Skönt med fint väder Tors - Söndag vilket gjorde det möjligt att gå ut och springa i solskenet, helt underbart! Fick med mig E både Lördag och Söndag:) och tycker jag tränat så mycket jag hunnit! Har fortfarande inte gjort något mer stukturerat schema, men det hinner jag än.

3 kommentarer:

 1. Så duktigt! Själv är jag ganska lat av mig när det gäller träning haha! Jo det är en speciell tid just nu, jag är inne på slutet av termin 5 och det har gått så galet fort! Det låter ju ok, har förstått att det kostar lite och kan ta tid, men jag har varit orolig för om den svenska ssk utbildningen godkändes eller om dom krävde komplettering. kanske bra att ta en kurs i medical terminology eller nåt, fast mycket är ju likt dom latinska orden! :)

  SvaraRadera
 2. wow, då är du nära slutet :) Min utbildning är inte godkänd ÄN så man vet aldrig ;) Universitet har inte lyckats fylla i papprena ÄN - och de fick de innan sommaren.... har faktiskt inte tänkt så mycket på att den kanske inte blir godkänd hahaha... Har hittills lagt mycket energi på att försöka få utbildningen skickad till CGFNS ;)

  Medical terminology låter inte helt fel ;) man kan aldrig ha för mycket utbildning!

  SvaraRadera
 3. Du är duktig du! Jag har precis kommit hem från årets första löptur. Herregud säger jag bara :) Hoppas formen snart kommer tillbaka. Happy new week! Kram.

  SvaraRadera