söndag 15 januari 2012

The Good Life ...


Erik blev sugen på hamburgare efter att vi varit ute och gått. Det var några som grillade vid Argo pond och doften spred sig... Så vi bestämda helt enkelt oss för att äta burgare till middag - utan att grilla den utomhus och att äta den med bröd (normalt har vi inget bröd utan vi kör cole slaw till, mer LCHF). Vi gjorde egen bluecheesedressing och stekte även bacon och hade på :) 

Erik var den som gjorde burgarna och jag fixade tillbehören. Och det var faktiskt bland den godaste och saftigaste burgaren jag ätit, helt fantastisk god!!! I bland blir det bara så lyckat :) 

4 kommentarer:

  1. Wow, den ser ju ut som värsta gourmet-hamburgaren! Yum yum..

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, den var Eriks ;) men burgare kan ju vara så gott,,, föråt mig nästan ett tag, men nu har jag saknat dem lite ;)

      Radera
  2. Den där burgaren bör nog ätas med kniv och gaffel

    SvaraRadera