tisdag 24 januari 2012

Hur ska det gå ?

Min dator har kraschat :( Då är frågan, hur kommer detta att utveckla sig ? Jag ser tre olika scenarion framför mig:

1. Den går att laga
2. Jag köper en ny (inte så troligt just nu.)
3. Jag lämnar cybervärlden för att istället leva i mer i verkligheten, och lånar Eriks dator vid behov :)

...alternativ 3 skulle nog göra mig mest gott, men ge en fruktansvärd abstinens ;)

UPDATE: Korrekt svar : Alternativ 1 :) Min lilla laptop går att laga. - Köpte den när vi flyttade hit, så den är relativt ny - och dessutom är den skräddarsydd från Dell ;) - men rekomenderar inte deras datorer den har redan varit inskickad en gång för att högtalarna pajjade :)

Det som var trasigt var laddaren - den var redan tejpad och lagad, och den dog i går, vilket gjorde att datorn bara slocknade. Men ny kabel är på gång.

Tack Helena och Johanna för ert stöd ;)

7 kommentarer:

 1. Åh hemska tanke! Fast nu efter jul borde väl datorer vara som billigast annars. Hoppas den går att laga! Kram

  SvaraRadera
 2. Ahh, jobbigt! :( Ar dock liiite hemskt egentligen om man tanker efter, att man far abstinens for att vara utan en dator och internet. Tank forr da internet inte fanns... visst klarade oss bra da ocksa..haha! ;)

  Hade problem med min dator i sommras... so, i know how it feels...:(

  SvaraRadera
 3. Jag kommer ALDRIG mer köpa en Dell, har haft två stycken och den ena var värre än den andra. Varför jag köpte en till efter den första är frågan...numera är jag med i Apple-sekten och kommer nog aldrig byta från Mac men fy fasen vad frustrerande det är när datorer inte fungerar. Datorer, bilar och TV-apparater ska bara FUNKA! Tur att den gick att laga iaf, alltid nåt :)

  SvaraRadera
 4. Jihuu! Då blir det fortsatt blogging :)

  SvaraRadera
 5. Ahh vad skont att det fixade sig da och att det inte var "varre"...:) Maste saga att jag ar ratt nojd med min dator, har haft den i 5ar nu och kranglade bara lite i somras da jag fick virus, men det fixade en kompis till oss..:) Skulle dock vilja ha en Mac... men dom kostar ju skjortan ocksa och det har jag inte riktigt pengar att spendera just nu...:( men sa lange denna funkar ska jag val inte klaga! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ... om du kör linux istället för windows får du aldrig virus ;)

   Radera
 6. Jag gillar min Dell egentligen;) men har märkt att den känns lite plastig och inte är av bästa kvalitet. Var innne på en Mac, men det köndes så tråkigt eftersom alla har en :) - Men har insett att det kanske finns en anledning till att den är så populär;) så nästa köp blir en Mac, men hoppas min nuvarande håller några år till :)

  Men yes, det bli fortsatt bloggning ;) ... och ja, det är mycket irriterande när aparater går sönder! ... även om lite i hemlighet hoppades på ett mer datafritt liv ;) ... men det är ju faktiskt bara att lägga lite mindre tid på cybervärlden och stänga av datorn!

  SvaraRadera