tisdag 13 september 2011

Gårdagen


Vi var bjudna på middag hos Anna och Lenart. Eftersom de flyttar tillbaka den sista September, och kommer att resa de två sista veckorna de är I USA så har de redan sålt en del av sina möbler.

Så när vi blev bjudna på middag var det under förutsättning att vädret var bra så att det gicka att använda bänkarna som finns ute, och tillhör området. De är för övrigt för stora för att ta in ;) Hela dagen var ganska solig och varm med 27 grader C, och uppehåll. Klockan 7 när middagen var, öppnade sig himlen och det började regna. Som tur var slutade det efter en liten stund. Det är verkligen supermysigt att sitta ute!
Vi åt fylld zuccini och tonfisk. Tonfisk är ganska vanligt här och hyfsat billigt. - alltså tonfisk som i hel fisk, inte burk ;)

Vi passade även på att byta musik med varandra, de fick ALLA våra mp3or och vi fick deras ;) Perfekt att prova lite ny musik på Ipoden :) Tror vi har hyfsat lika musiksmak, men några små undantag, (Eriks mesiga country) och Annas skumma jugoslaviska zigenarvisor haha :) Sen är frågan om de uppskattar all Eriks Jussi Björling, eller alla våra 1560 Elvislåtar hahaha.

Som det synes på bilden så står det två ciderflaskor vid min plats ;) haha, kanske därför jag känner mig lite mör i dag ;) eller så kan det vara träningsvärken från styrketräningen som känns varje gång jag försöker röra armarna ;) ? ... och nu är det dags för morgonjogg igen, yiiipiii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar